H OMEGA για την νέα χρονιά

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς, καθένας από εμάς αντιμετώπισε νέες προκλήσεις και μοναδικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του.

Ωστόσο, εκτιμήσαμε σε νέο επίπεδο τους φίλους και την οικογένειά μας – καθώς και τη σημασία του χρόνου που περνάμε μαζί. Φέτος τα Χριστούγεννα, η ιδέα της συντροφικότητας είναι πιο ουσιαστική από ποτέ. Είτε επικοινωνούμε διαδικτυακά, είτε μαζευόμαστε επιτέλους και πάλι στο σπίτι, είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο. Η OMEGA επέλεξε σκόπιμα μερικά από τα πιο ξεχωριστά ρολόγια της για αυτή τη σημαντική γιορτή. Ελπίζουμε να απολαύσετε την επιλογή, και ευχόμαστε σε εσάς και τους αγαπημένους σας πολλές ώρες χαράς στο μέλλον.

Seamaster Diver 300M Έκδοση 007

Με τη βοήθεια του Daniel Craig, η OMEGA δημιούργησε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ρολόγια James Bond των τελευταίων 25 ετών. Έχοντας φορεθεί από τον κατάσκοπο στην ταινία NoTimeTo Die, το ρολόι διαμέτρου 42 mm σχεδιάστηκε με βάση στρατιωτικές ανάγκες – αλλά θα αποδώσει εξίσου καλά και κατά τις καθημερινές αποστολές σας. Η χρήση του τιτανίου 2ου βαθμού, προσδίδει στην κάσα μια ανάλαφρη αίσθηση άνεσης, ενώ το μπρασελέ από πλέγμα τιτανίου προσφέρει εμφάνιση και αίσθηση που δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου ρολογιού OMEGA. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο «τροπικό» καφέ καντράν από αλουμίνιο, καθώς και στο πίσω μέρος της κάσας, για να δείτε μερικές ακόμα λεπτομέρειες του 007. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά ρολόγια της χρονιάς, το οποίο αποτελεί ένα δώρο που θα λατρέψει κάθε θαυμαστής του James Bond.

OMEGA XMAS2


Speedmaster Moonphase

Έχοντας επισκεφθεί το φεγγάρι έξι φορές, η OMEGA γνωρίζει την επιφάνεια της σελήνης καλύτερα από τον καθένα. Σε αυτό το εξαιρετικό μοντέλο Speedmaster, οι ωρολογοποιοί μας αιχμαλώτισαν τις κινήσεις της σελήνης στον ουρανό, με μια αποτύπωση του φεγγαριού τόσο λεπτομερή όσο μια φωτογραφία της NASA. Δεν είναι μόνο η λειτουργικότητα η οποία τελειοποιήθηκε με απόλυτη ακρίβεια, αλλά χρησιμοποιήθηκαν και πολλές μοναδικές τεχνολογίες OMEGA για να καταστήσουν αυτό το ρολόι ένα από τα ομορφότερα ρολόγια της συλλογής μας με μηχανισμό Master Chronometer. Προσθέστε αυτό το Speedmaster διαμέτρου 44,25 mm από ανοξείδωτο ατσάλι στη λίστα των επιθυμιών σας για τις γιορτές, με την ελπίδα το σύμπαν να ανταποκριθεί!


Constellation Master Chronometer

Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τότε που η OMEGA κυκλοφόρησε το διάσημο σχέδιο Constellation «Manhattan». Σήμερα, το όνομα έχει αλλάξει, αλλά το κλασσικό μοντέλο του 1982 εξακολουθεί σταθερά να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σε όλο τον κόσμο. Το στυλ του άλλαξε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών και η τελευταία αυτή έκδοση περιλαμβάνει ορισμένες ξεχωριστές νέες λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων την πιστοποίηση Master Chronometer για τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας. Η επιλογή μας φέτος τον Δεκέμβριο είναι ένα μοντέλο από χρυσό Sedna™ 18 καρατίων, με ντεγκραντέ μπλε καντράν και μπλε κεραμική στεφάνη. Μπορεί να μην είναι το παραδοσιακό χρώμα των Χριστουγέννων, αλλά αυτό το ανδρικό ρολόι είναι κατασκευασμένο να προσφέρει χαρά όλο τον χρόνο και είναι το ρολόι που μπορείτε να φοράτε όταν θέλετε να αποπνέετε απόλυτη κομψότητα.

OMEGA XMAS3


Constellation Master Chronometer

Είναι το μπλε γυάλινο καντράν από αβεντουρίνη που προσφέρει σε αυτό το μοντέλο Constellation τη λάμψη από το «σύμπαν των αστεριών». Για να δημιουργηθεί αυτό το αποτέλεσμα, ο αβεντουρίνης διαμορφώνεται όταν προστίθενται οξείδια μετάλλων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής του γυαλιού. Οι ασημί κρύσταλλοι παραμένουν αιωρούμενοι στο χρόνο, σχηματίζοντας τη δική τους έναστρη σύνθεση μέσα στο ρολόι. Αυτό επίσης σημαίνει ότι κάθε μοντέλο είναι μοναδικό, και κανένα καντράν δεν είναι ποτέ το ίδιο. Για αυτό το μοντέλο, η OMEGA χρησιμοποίησε ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων για την κάσα και το μπρασελέ, με μια σειρά από διαμάντια στη στεφάνη και στις ενδείξεις. Αν θέλετε ένα ρολόι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στη Γη, αυτό το ρολόι είναι για εσάς.

Speedmaster 38 mm

Προσεγγίζοντας με σχεδιαστική φινέτσα το διάσημο σχέδιο του Speedmaster Moonwatch, η OMEGA δημιούργησε αυτό το εκλεπτυσμένο μοντέλο διαμέτρου 38 mm, κατασκευασμένο με μια εμπλουτισμένη επιλογή υλικών και χρωμάτων. Το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος είναι η κάσα από χρυσό Sedna™ 18 καρατίων – που αποτελεί τη φλογερή έκδοση της OMEGA από κόκκινο χρυσό. Οι θερμοί του τόνοι συνδυάζονται άψογα με το σταχτί-καφέ δερμάτινο λουράκι, καθώς και με το διάσημο καντράν «cappuccino», το οποίο ενισχύεται περαιτέρω με τα οβάλ εσωτερικά υποκαντράν κι ένα παράθυρο ημερομηνίας. Αυτό το ξεχωριστό ρολόι είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από γυναίκες που αγαπούν την ομορφιά, την ιστορία και την ακρίβεια, στοιχεία που συγκεντρώνονται με επιτυχία σε αυτό το μοντέλο. Είναι πλέον ένα από τα αστέρια της της συλλογής της OMEGA, και αποτελεί μία από τις πιο δυνατές προτάσεις δώρου.

Seamaster Aqua Terra

Ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, το Seamaster Aqua Terra σας κρατάει κοντά στη θάλασσα όλο τον χρόνο. Το καντράν, σε “mother-of-pearl”, προσδίδει μια φυσική θαλασσινή πινελιά, ενώ η κομψή σχεδίαση από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18 καρατίων τιμάει την εμβληματική κληρονομιά των υποβρύχιων ρολογιών της OMEGA. Σήμερα, το Aqua Terra είναι το απόλυτο lifestyle ρολόι, που αν και δημιουργήθηκε με μια θαλασσινή διάθεση, μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά στην πόλη. Στο μοντέλο έχουν προστεθεί διαμάντια στη στεφάνη και στο καντράν, συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά της παλέτας του ωρολογοποιού. Πίσω από την ομορφιά, ασφαλώς, βρίσκεται η πιστοποίηση Master Chronometer, η οποία εγγυάται τις υψηλότερες προδιαγραφές ακρίβειας, απόδοσης κι αντίστασης σε μαγνητικά πεδία, στην ελβετική ωρολογοποιία.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style