Ένας μοναδικός Φεβρουάριος στο Elatos Resort & Health Club

Οι χειμερινές αποδράσεις συνεχίζονται στο Elatos Resort & Health Club και τον Φεβρουάριο! Χτισμένο στην καρδιά του Παρνασσού το resort αποτελεί ιδανικό προορισμό για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν εξορμήσεις στις χιονισμένες πλαγιές του βουνού.

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπά στο Elatos Resort

Φέτος κάντε τη γιορτή των ερωτευμένων ξεχωριστή διοργανώνοντας μια μοναδική απόδραση για εσάς και το άλλο σας μισό στον χιονισμένο Παρνασσό! Τα ονειρικά chalets, βγαλμένα σαν από ένα παραμυθένιο αλπικό σκηνικό στη μέση του ελατοδάσους, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες που θέλουν να γιορτάσουν το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο ρομαντικό τρόπο, ενώ η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θα προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές με βουτιές με φόντο τον χιονισμένο Παρνασσό. Όσοι επιθυμούν να δώσουν ακόμα πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην απόδραση με το ταίρι τους, μπορούν να επιλέξουν το γλυκό πακέτο που έχει ετοιμάσει το resort και περιλαμβάνει καλωσόρισμα στο chalet με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια, δείπνο πέντε πιάτων στο κεντρικό εστιατόριο και ειδική έκπτωση 15% στις θεραπείες του spa για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

ellatos002

Ski break στον Παρνασσό

Mόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα και σε υψόμετρο 1.300 μέτρων, το Elatos Resort & Health Club είναι ο ιδανικός προορισμός για να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, συνδυάζοντας τη διαμονή σας στα εντυπωσιακά ξύλινα chalets του με εξάσκηση στο αγαπημένο σας χειμερινό σπορ. Νιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 χλμ. από το resort κάνοντας σκι και snowboard και απολαμβάνοντας παράλληλα την ομορφιά του τοπίου. Ειδικά για όσους επιλέξουν να επισκεφθούν το Elatos Resort το διάστημα 21-27 Φεβρουαρίου, το ξενοδοχείο έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές σε σχολή εκμάθησης σκι της περιοχής, καθώς και 10% έκπτωση στις θεραπείες spa. Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ, αφού οι πεζοπορίες μέσα στο χιόνι θα αποτελέσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Οι αφιερωμένες στο σινεμά βραδιές, οι ξεχωριστές γεύσεις, οι βουτιές με θέα στο βουνό και οι στιγμές απόλυτες ηρεμίας μπροστά στο τζάκι θα σας προσφέρουν την αποφόρτιση που αναζητάτε.

ellatos003

Ό,τι κι αν ψάχνετε για την χειμερινή σας απόδραση θα το βρείτε στο Elatos Resort & Health Club.

Αγ. Βαλεντίνου 14-16/2/2020

Διαμονή από €320/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες σε Classic Chalet

Πακέτο δείπνου και καλωσορίσματος €135/ζευγάρι

Ski Break
21-23/2 (Σαββατοκύριακο)
€220/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet με ημιδιατροφή
24-27/02 (Καθημερινές)
Από €280/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet με ημιδιατροφή

Ελάχιστη διαμονή είναι 2 διανυκτερεύσεις και στην τιμή περιλαμβάνεται 20% έκπτωση στο Snowflake Winter School, 10% έκπτωση στις θεραπείες spa, πεζοπορία, πρωινό & βραδινό, δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και cinema nights. Tο Resort παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς (με επιπλέον κόστος) στο Xιονοδρομικό Kέντρο με minibus του Elatos Resort & Health Club.

ellatos005

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style