Stories Urban Bistronomy: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, με θέα το αυθεντικό και ολοζώντανο αστικό τοπίο, δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος για τα ηλιόλουστα πρωινά, τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και τα μαγευτικά βράδια.

Η νέα άφιξη στην πόλη ακούει στο όνομα Stories Urban Bistronomy, ένα γαστρονομικό καταφύγιο με φιλόξενη ατμόσφαιρα και άψογο service, που υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού & φιλοξενίας. Θα αποτελέσει την τέλεια αφορμή, για να μαζευτούν ξανά γύρω από ένα τραπέζι, οικογένειες, φίλοι και γνωστοί, για να μοιραστούν ιστορίες.

Τοποθετημένο στο Rooftop του ξενοδοχείου Editor Athens Hotel, το ολοκαίνουριο Stories Urban Bistronomy, προσφέρει τις πιο #edited εμπειρίες στους φιλοξενούμενους, ένα γαστρονομικό concept βασισμένο στην Ελληνικότητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που βασίζονται στα αγνά και μοναδικής ποιότητας προϊόντα της ελληνικής γης όπως και μια αίσθηση φιλοξενίας που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας.

StorUrBist 2

Βασικό ρόλο σε κάθε συνταγή του σεφ, παίζουν οι ποιοτικές πρώτες ύλες οι οποίες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και συνδυάζονται με υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής παρουσιάζοντάς μας πιάτα με μια σύγχρονη και elegant προσέγγιση.

Ο σεφ Γιάννης Λιόκας και η ομάδα του εμπνέονται από τη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας και δημιουργούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αναδεικνύοντας την αγάπη τους αλλά και τη γνώση πάνω σε αυτή. Πιάτα όπως το κριθαράκι με καραβίδα, μοσχαρίσια ουρά, πούδρα από βασιλομανίταρα, τον λαχανοντολμά στα κάρβουνα με προβατίνα, πουρέ καρότο, αυγολέμονο και τουρσί και τον μπακλαβά με παγωτό κανέλα, καραμελωμένα φρούτα, που φέρνουν στο νου γευστικές αναμνήσεις της παραδοσιακής Ελλάδας. H ανοιχτή κουζίνα είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσει κανείς τη δημιουργία αυτών των γαστρονομικών ιστοριών.

StorUrBist 2

Στο πνεύμα των εορτών και με αφορμή το επίσημο opening, την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το Stories Urban Bistronomy, υπόσχεται να σας χαρίσει πολύτιμες γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σας, με ένα πλούσιο εορταστικό και ευφάνταστο μενού.

Το τελευταίο δείπνο του χρόνου πρέπει να είναι μαγικό και για αυτό ο Γιἀννης Λιόκας και η ομάδα του Stories Urban Bistronomy, φρόντισε να δημιουργήσει πιάτα όπως σούπα αγκινάρας με χτένια και μαύρη τρούφα, μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκό τραχανά, ελληνικό καφέ και λεμονοθύμαρο. Το δείπνο θα ολοκληρωθεί γευστικά με τσουρέκι με πικρή σοκολάτα, κάστανα και μανταρίνι.

Τιμή/ άτομο 70 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, καλέστε στο 21 0331 1444.

Stories Urban Bistronomy:Editor Athens Hotel, Βορέου 5-7 & Καρόρη, Αθήνα, 105 51

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style