ZEUS Γούρι 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων ZEUS, γούρι 2020, στοus εκλεκτούς εκπροσώπους του Ελληνικού τύπου στο κεντρικό κατάστημα ZOLOTAS στην οδό Πανεπιστήμιου.

Η πρόεδρος του οίκου Marianne Le Clere-Papalexis, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Georges Papalexis, καλωσορίσανε την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάννα Μόσχου και τις κύριες Ηρώ Κόβα, Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη και Άννα Μαραβέα, μέλη του διοικητικού συμβούλιου της ΕΛΕΠΑΠ.

zolotasZEus 2

Mε έμφαση στον ελληνικό πολιτισμό, ο Οίκος δημιούργησε ένα ξεχωριστό, πολύτιμο γούρι, εμπνευσμένο από τον Κεραύνιο Ζευς, που λατρεύτηκε ως ο θεός του ουρανού. zolotasZEus 2

Η συλλογής ΖΕUS 2020 αποτελείται από πολύτιμα παντατίφ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, τα οποία προσφέρονται σε ασήμι, επίχρυσο ασήμι και χρυσό διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες.

zolotasZEus 2

Για 13η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS διατηρεί το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεων της συλλεκτικής αυτής συλλογής στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

zolotasZEus 2

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style