Στα TGI Fridays™ στην Μαρίνα Φλοίσβου, είναι πάντα Παρασκευή!

Το πιο fashionably classic δεν είναι άλλο από τα TGI Fridays™, εκεί που όσα χρόνια κι αν περάσουν, καταφέρνει να κάνει την κάθε μέρα μας Παρασκευή από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ με το κεφάτο προσωπικό και την αυθεντική αμερικάνικη ατμόσφαιρα.

Απόλυτο σημείο συνάντησης, αποτελεί το κατάστημά τους στην Μαρίνα Φλοίσβου, με εξωτερική αυλή που έχει θέα την πανέμορφη Μαρίνα. Ιδανικός χώρος για μια γευστική απόδραση από την πόλη, μια στάση μετά τα ψώνια, ένα after office ποτό με φίλους ή ένα δείπνο, είναι διαχρονικά το κατάλληλο σημείο για κάθε στιγμή.

Εμπνευσμένα cocktails ετοιμάζονται από τους έμπειρους τους bartenders, όπως το Caribbean Rum Punch με τροπικό μάνγκο, passion fruit και ρούμι, θα σας ταξιδέψει στις ακτές της Καραϊβικής. Ενώ η Pink Chili Margarita με φρέσκο χυμό ροζ γκρέιπφρουτ, chili syrup και τεκίλα, θα φέρει το πολύχρωμο Μεξικό στο ποτήρι σας.

tgifridays 2

Με έμφαση στις πρώτες ύλες και τους πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, τα TGI Fridays™ έχουν εντάξει τα Superfood Bowls στο μενού τους, προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση, με υψηλή διατροφική αξία και εξίσου λαχταριστή γεύση, όπως το Ginger Green Bowl και το Farmers Bowl. Ένα πλήρες γεύμα σε ένα bowl με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και superfoods.

fridays

Οι λάτρεις τις μεξικάνικης κουζίνας θα απολαύσουν την Chicken Quesadilla με πικάντικο μαριναρισμένο κοτόπουλο, πολύχρωμες πιπεριές, φρέσκο αβοκάντο και λιωμένα τυριά Colby και Monterey Jack. Εναλλακτικά, τα πολύχρωμα Chicken & Peppers Tacos με μαριναρισμένο κοτόπουλο, φρέσκο guacamole και Queso Cheese sauce ή τα γευστικά Tequila Lime Shrimp Tacos με σωταρισμένες γαρίδες με tequila, lime και Five Alarm sauce, θα συντροφεύσουν ιδανικά τα μοναδικά cocktails για κάτι ελαφρύ στο μπαρ ή θα δώσουν την έναρξη για ένα λαχταριστό γεύμα.

tgifridays 3

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Signature Fridays™ Grill με την αυθεντική sweet & smoky Jack Daniel’s® sauce.
Ραντεβού λοιπόν στα TGI Fridays™ για μια μεξικάνικη βραδιά ή μια αυθεντική αμερικάνικη εμπειρία παρέα με τα αγαπημένα Fridays Cocktails, εδώ που κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style