Η γαστρονομική εμπειρία του Blends, ενθουσιάζει και διακρίνεται.

Οι πολύ-αναμενόμενες λίστες του θεσμού Restaurant 100 Awards για το έτος 2019 καταρτίστηκαν και το αγαπημένο εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων απέσπασε σημαντική διάκριση, με την περίοπτη ανάδειξή του στην λίσταTop 10 All-Day Restaurants, in Greece.

BlendsR100 2

Η διάκριση αυτή, αποτελεί εξέχουσα τιμή και αναγνώριση της αδιάκοπα δημιουργικής ομάδας του Blends, καθώς, ο θεσμός Restaurant 100 Awards υποστηρίζεται από σημαντικούς συντελεστές του κλάδου της φιλοξενίας στην Ελλάδα, και, η ανεξάρτητη κριτική του επιτροπή αποτελείται από 100+ διακεκριμένες προσωπικότητες, λάτρεις της ευγενούς τέχνης της γαστρονομίας και οπαδούς του ποιοτικού τρόπου ζωής.

BlendsR100 3

Πριν συμπληρωθούν 2 έτη λειτουργίας του, το βραβευμένο Blends αποτελεί, ήδη, το απόλυτο σημείο αναφοράς στην φιλοξενία των Νοτίων Προαστίων, υπηρετώντας καθημερινά, με σεβασμό και συνέπεια, τις υψηλές προσδοκίες των επισκεπτών της Γλυφάδας, όλες τις ώρες της ημέρας, σε οποιαδήποτε περίσταση.
Η ομάδα του Blends εξελίσσει διαρκώς την ανάμειξη και ανάδειξη των αισθήσεων, προσκαλώντας τους επισκέπτες του εντυπωσιακού χώρου του σε ένα ταξίδι εικόνων, ήχων, γεύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προβάλλοντας την νέα διάσταση των All-Day Restaurants.
Τα θερμότερα συγχαρητήρια στο αγαπημένο μας στέκι στην Γλυφάδα…

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style