Στην “Haute Couture Collection" του project της CREAID

Σε ένα σκηνικό μοναδικά φτιαγμένο, με σουρεάλ στοιχεία που παρέπεμπαν σε πίνακα του Salvador Dali, πραγματοποιήθηκαν στο κτήριο του One Athens, τα εγκαίνια της έκθεσης “Haute Couture Collection” του τέταρτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID.

Στην έκθεση συμμετέχουν 80 κυρίες και κύριοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συλλεκτικά και Υψηλής Ραπτικής ενδύματα και αξεσουάρ από τη προσωπική τους συλλογή, που δημοπρατούνται, με μηδενική τιμή εκκίνησης, για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης, στην ιστοσελίδα www.creaid.com έως τις 14 Απριλίου.

Haute 2
(Α-Δ) ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑΘΗ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΝΤΕΜΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία των Haute Couture Items, θα προσφερθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Η οικοδέσποινα της βραδιάς και Πρόεδρος της CREAID Μαρίνα Βερνίκου, που ήταν και η ψυχή του όλου εγχειρήματος, μαζί με τα ιδρυτικά μέλη, υποδέχθηκαν περισσότερους από 1000 καλεσμένους από το επιχειρηματικό, ναυτιλιακό, καλλιτεχνικό χώρο καθώς και δημοσιογράφους από όλα τα ΜΜΕ, που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την υλοποίηση του φιλανθρωπικού αυτού σκοπού.

Ανάμεσά τους ήταν όλοι οι δωρητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα δημοπρατηθέντα αντικείμενά τους, στις ξεχωριστά διακοσμημένες αίθουσες του κτιρίου One Athens. Mε τον αέρα της εποχής των Ρώσων τσάρων και της Άννας Καρένινα, με στοιχεία που ταξιδεύουν τον θεατή στη θρυλική ταινία «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», με εικόνες που θυμίζουν την άγρια ομορφιά της ζούγκλας, τη γραφικότητα ενός αχυρώνα, τη σκοτεινή γοητεία ενός μυστηριώδους δείπνου με αντικείμενα και μάσκες ζώων του Εθνικού Θεάτρου και με Σισιλιάνικο αέρα κούκλες να «χαζεύουν» από τα μπαλκόνια του κτιρίου τον προαύλιο χώρο φορώντας Dolce & Gabbana runway pieces, όλο το σκηνικό «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους σε μία βραδιά άκρως πολυμορφική αλλά και ‘extravagant’. Τη προσοχή όλων όμως μαγνήτισαν τα 150 εκθέματα, τα οποία «στόλισαν» όλο το χώρο του κτιρίου.

Haute 3

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Πίσω από επιβλητικές τζαμαρίες, στήθηκαν μερικά από τα Haute Couture ρούχα της φετινής έκθεσης, όπως το σακάκι – δωρεά του Λάκη Γαβαλά- Hedi Slimane for Dior Hommes που ακόμα ένα στον κόσμο, ανήκε στον θρυλικό David Bowie, το γεμάτο παγιέτες και αστέρια μίνι Dolce & Gabbana φόρεμα – δωρεά του Δημήτρη Τσερτσίδη- που ίδιο έχει φορεθεί από τη pop queen Beyonce αλλά και συλλεκτικά deux pieces διά χειρός John Galliano for Dior.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν κοκτέιλ Elit by Stolichnaya, νόστιμες μπουκιές από την εταιρία Γρηγόρης, ruby σοκολάτες και μίνι προφιτερόλ από τα ζαχαροπλαστεία Fresh, Κρητικό νερό Samaria αλλά και Kerastase Soleil προϊόντα της L’Oreal ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς υπόγραψε ο dj Nikos Alatas.

Haute 4

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΡΟΥ, ΠΕΓΚΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, ΕΦΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Επιμέλεια έκθεσης: Νατάλια & Mαριάννα Πρασίνου Χορηγοί Technohull, Porsche, Elit By Stolichnaya, Sotheby’s International Realty, Σπανός Αε, Schweppes, Divani Collection Hotels, Qatar Airways, Ικτίνος Μάρμαρον, La Prairie, Eθνικό Θέατρο, Kerastase Paris, Havaianas, Γρηγόρης, Mac, Kalogirou, Vivify The Beauty Lab, Samaria, Fresh, Patiris, Diamesos, Salt Water, Zoniro, Ελc, Pennie, Despina Miraraki S.A., Angelina, Lianos, Liana By Αυγέρης, K Sound, Φελιζόλ Αθηνών, Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, Dolphin Capital Partners, Apolyto Creative Spot, Ifly.Gr, Verina, Nikon, Madame Figaro, Madamefigaro.Gr, Missbloom, Museum Of Illusions Athens, Vernicos Yachts, Mosty, Daes London Market Insurance Brokers, Piscinity, Sound&Visual K. Papathanasiou, Giolanta Pepe Plastic Surgeon, It Catering, Once Upon A Villa, Marina Vernicos, One Athens, The Event Academy, Camshot

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style