Haute Couture Collection by Creaid

Η CREAID είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μια στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Θεμελιώδης αρχή του είναι "Δημιουργώ για να Βοηθώ», και στοχεύει να συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσα από έργα τέχνης με τη βοήθεια για εκείνους που έχουν ανάγκη. Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και την ευαισθητοποίηση μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

creaid 1

Η πρώτη δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, με τη σιωπηλή δημοπρασία «200 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» την 1η Απριλίου 2015 στο κτίριο One Athens. Περισσότεροι από 200 δωρητές φιλοτέχνησαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, 200 και πλέον Tote Bags τις οποίες προσέφεραν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση των σκοπών των Γιατρών του Κόσμου.

Η νέα φιλανθρωπική προσπάθεια της CREAID με τίτλο "Haute Couture Collection" επικεντρώνεται στη συγκέντρωση αντικειμένων Υψηλής Ραπτικής και Limited Edition που θα δωρίσουν Έλληνες και διεθνείς υποστηρικτές από όλο τον κόσμο. Η δημοπρασία-έκθεση των αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2019 με την καθιερωμένη εκδήλωση μας στο κτίριο One Athens και τα έσοδά της θα διατεθούν για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style