Τo Chivas - The Blend για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Chivas Regal διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Chivas – The Blend, γιορτάζοντας την τέχνη του blending!

Πλήθος επίδοξων whisky blenders είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα blended Scotch whisky με τη δική τους υπογραφή και να γνωρίσουν από κοντά τον θρυλικό Custodian Master Blender του Chivas, Colin Scott, που τους οδήγησε σε πρωτόγνωρους γευστικούς ορίζοντες δοκιμάζοντας μερικά από τα σπανιότερα αποστάγματα της Σκωτίας.

CHIVAS THE BLEND 3

Για μια εβδομάδα, προσωπικότητες του θεάματος, εκπρόσωποι των media, bartenders, καταναλωτές και μέλη των The Tasters Club, FNL Guide και Difford’s Guide έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του blending. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μεταλλουργείου, έναν χώρο που αποπνέει την ομορφιά του crafts manship σε κάθε του γωνία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky και να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά whiskies. Έπειτα, υπό την πολύτιμη καθοδήγησή του Colin Scott και του Μιχάλη Καγιάννη, Prestige Brand Ambassador του Chivas στην Ελλάδα, δημιούργησαν ο καθένας το δικό τους blend, χρησιμοποιώντας το ατομικό τους blending kit.

CHIVAS THE BLEND 1

Η βραδιά όμως δεν τελείωνε εκεί! Έπειτα από κάθε blending master class, ακολουθούσε πάρτυ με ένα διαφορετικό bar της πόλης να έχει την επιμέλεια των cocktails ανά βραδιά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα Chivas cocktails από τους bartenders των Malconi’s, Amber, CV Distiller, Dry & Raw by Drakoulis, 7 Jokers, A for Athens και Mai Tai, συνοδεύοντάς τα με απολαυστικά whisky bites που υπέγραφαν διάσημοι chefs.

Μία ακόμα πιο ξεχωριστή έκπληξη περίμενε το κοινό για μία μέρα, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς – o διάσημος σεφ που ενσαρκώνει το μήνυμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας του Chivas “Success Ιs Α Blend” στην Ελλάδα – παρουσίασε, σε ένα ξεχωριστό workshop μαγειρικής, γεύσεις που μπορεί κανείς να συνδυάσει με το αγαπημένο του Chivas, απογειώνοντας την εμπειρία του whisky tasting.

CHIVAS THE BLEND 13 3 9

Η εβδομάδα του Chivas–The Blend έκλεισε με τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7, Σάκη Τσιτομενέα και Εύα Μπουντούρη, να δημιουργούν στα decks το δικό τους music blend!

 

Λίγα λόγια για το Chivas

To Chivas πρεσβεύει ότι είναι καλύτερο να συνδυάζεις πολλά. Κι αυτό ισχύει τόσο στη ζωή όσο και στο σκωτσέζικο whisky. Με άλλα λόγια, ο ιδανικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων είναι αυτός που φέρνει την επιτυχία. Κι αυτό είναι κάτι που απορρέει από τους αδελφούς, James και John Chivas, που αποτέλεσαν πρωτοπόροι στην τέχνη του blending το 19ο αιώνα στη Σκωτία. Έκτοτε, τo Chivas αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της κατηγορίας scotch whisky σε όλο τον κόσμο – συνδυάζοντας τα καλύτερα malt και grain whiskies για να δημιουργηθεί κάτι το εξαιρετικό. Η γκάμα του Chivas Regal αποτελείται από διαχρονικές, κλασικές εκφράσεις καθώς και σύγχρονες καινοτομίες, και πιο συγκεκριμένα το Chivas 12 Ετών, Chivas Extra, Chivas Mizunara, Chivas 18 Ετών, Chivas Ultis, Chivas 25 Ετών και Chivas Regal The Icon.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style