Χριστούγεννα από το Hilton Αθηνών

Όπως και αν έχετε σκεφτεί να περάσετε τις ημέρες των φετινών Χριστουγέννων, οικογενειακά, ρομαντικά, ήρεμα ή χορευτικά, με οικείες γεύσεις ή πιο εκλεπτυσμένες προτάσεις το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών είναι έτοιμο να σας ικανοποιήσει.

Το Galaxy Bar & Restaurant θα σας περιμένει την παραμονή των Χριστουγέννων για να απολαύσετε gourmet μενού 7 πιάτων από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης με το κουιντέτο του θα είναι εκεί να συνοδεύσουν μουσικά το φαγητό σας.

HiltonChristmas 05

Ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά. Το Aethrion all-day lounge bar θα καλωσορίσει τον νέο χρόνο με προτάσεις για wine pairing και ζωντανή μουσική πιάνου από τον Κάρολο Μαυρογένη, ενώ το Βυζαντινό θα σας περιμένει με επίσημο δείπνο a la carte και αγαπημένα μουσικά κομμάτια από την Τίνα Αλεξοπούλου, μια γνήσια performer που τραγουδάει σε εφτά γλώσσες.

HiltonChristmas Κώστα Αθανασίου, executive chef Galaxy Bar & Restaurant

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το δείπνο στο Galaxy Bar & Restaurant περιλαμβάνει gourmet μενού 8 πιάτων, live από τους "The Bliss Jazz Trio" και χορευτικό DJ set από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Η πρώτη μέρα του 2019 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού.

Το Hiltonia spa ίσως είναι το καταλληλότερο δώρο για τον εαυτό σας, πριν, κατά την διάρκεια ή και μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο Hiltonia Spa με την αγορά δύο gift voucher παίρνετε άλλο ένα δωρεάν.

HiltonChristmas 07

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style