Χριστουγεννιάτικες ψευδαισθήσεις στο MUSEUM OF ILLUSIONS ATHENS

Tο MUSEUM OF ILLUSIONS ATHENS, που έχει δεχθεί πάνω από 50.000 επισκέπτες τους πρώτους 2,5 μήνες λειτουργίας του, είναι έτοιμο για τις γιορτές.

Πελώρια γλειφιτζούρια και cupcakes, ζαχαρωτοί χιονάνθρωποι και Άι Βασίληδες, ελάφια και Καρυοθραύστες με τούρτες στο κεφάλι, είναι μόνο κάποιες από τις θεματικές γιορτινές προσθήκες που γίνονται μέρος της ψευδαίσθησης, για να διασκεδάσουν και να καταπλήξουν τους επισκέπτες την περίοδο των Χριστουγέννων από τις 6 Δεκεμβρίου και κατά την διάρκεια των εορτών.

MOIathens 4

Η γιορτινή διακόσμηση του MUSEUM OF ILLUSIONS ATHENS θα αποτελεί το ιδανικό σκηνικό και για την πιο χριστουγεννιάτικη φωτογραφική ψευδαίσθηση, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν, να μοιραστούν την «ψευδαίσθησή» τους στο Instagram και να πάρουν μέρος στον πιο «ανάποδο» χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό.

Ο Αϊ Βασίλης μοιράζει τα δώρα σε ανάποδη καρέκλα και τα ξωτικό βρίσκονται εκεί για να σας ξεναγήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί σας. Χριστουγεννιάτικο θα είναι και το GiftShop καθώς εκεί μπορείτε να βρείτε δώρα για αυτούς που αγαπούν τις ψευδαισθήσεις και τα παιχνίδια του μυαλού. Σε συνεργασία με το Hans&Gretel, το πιο «ζαχαρένιο» μαγαζί της πόλης, θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες συσκευασίες με ζαχαρωτά, καραμέλες και marshmallows. Ακόμη, πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες φιγούρες και χάρτινες κατασκευές, θα γεμίσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες των παιδιών. Επιτραπέζια παιχνίδια, σπαζοκεφαλιές, και ξύλινες κατασκευές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές δώρων που θα είναι διαθέσιμες.

MOIathens 5

Ωράριο Εορτών

Παραμονή Χριστουγέννων, Δευτέρα 24/12: 10.00 –20.00
Χριστούγεννα, Τρίτη 25/12: ΚΛΕΙΣΤΑ

2η μέρα Χριστουγέννων, Τετάρτη 26/12: 10.00 –22.00

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31/12: 10.00 –20.00

Πρωτοχρονιά, Τρίτη 1/1: 10.00 –22.00

Τις υπόλοιπες ημέρες θα ισχύει το κανονικό ωράριο του MUSEUM OF ILLUSIONS ATHENS: Κυριακή έως Πέμπτη 10.00 με 22.00 και Παρασκευή – Σάββατο 10.00 με 23.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 9€ για ενήλικες, 6€ για παιδιά, 23€ για οικογένειες, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style