Η IWC συγχαίρει τον Lewis Hamilton

Η IWC Schaffhausen συγχαίρει τον πρεσβευτή της Lewis Hamilton για τη νίκη του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA Formula OneTM World Championship.

Μετά τα αποτελέσματα του αγώνα Mexico Grand Prix που διεξήχθη στην Πόλη του Μεξικό, το σκορ του Hamilton τον φέρνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και σε απόσταση που δεν είναι δυνατόν να καλύψουν οι αντίπαλοί του στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Η IWC αποτελεί τον “Official Engineering Partner” της Mercedes-AMG Petronas Motorsport από το 2013.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Hamilton κατέκτησε την 4η θέση στο Μεξικό, αφού ο Βρετανός οδηγών αγώνων διανύει ακόμα μια εκπληκτική σεζόν. Ανέβηκε στο βάθρο συνολικά 15 φορές – 9 φορές στην πρώτη θέση, 3 φορές στη δεύτερη και 3 φορές στην τρίτη. Ο Hamilton έχει κερδίσει το World Drivers’ Championship 4 φορές, το 2008, 2014, 2015 και 2017.

«Το κατόρθωμα του Lewis είναι πολύ σημαντικό. Μόνο ένας πραγματικός πρωταθλητής μπορεί να διατηρεί τόσο υψηλή απόδοση για τόσα πολλά χρόνια, και μάλιστα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό σπορ όπως είναι η Formula OneTM, όπου πολλές φορές η απόσταση που χωρίζει τη νίκη από την ήττα είναι μόνο λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Lewis από το 2013 γιατί αντιπροσωπεύει την τελειότητα, το πάθος και την ποιότητα – τις ίδιες δηλαδή αξίες στις οποίες και εμείς σαν ωρολογοποιοί είμαστε βαθιά δεσμευμένοι», δήλωσε ο Christoph Grainer-Herr, CEO της IWC Schaffhausen.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ
Η σχέση της IWC με τον Hamilton είναι βασισμένη στη μακρόχρονη και εποικοδομητική σχέση του Ελβετικού Οίκους Υψηλής Ωρολογοποιίας και της Mercedes. Η IWC αποτελεί συνεργάτη της Mercedes-AMG, την εταιρεία υψηλών επιδόσεων της Mercedes-Benz, από το 2004. Η IWC ονομάστηκε «Official Engineering Partner» της Mercedes-AMG Petronas Motorsport το 2013. Μετά από πέντε σεζόν, αποφασίστηκε η μακροχρόνια επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Ο Hamilton είναι, επίσης, ένας τακτικός και ευπρόσδεκτος καλεσμένος στα events της IWC, όπου ο σταρ της Formula OneTM συχνά παρουσιάζει προσωπικές λεπτομέρειες για την καριέρα και τη ζωή του. Πριν μόλις μία εβδομάδα, συμμετείχε σε μια προσωπική συζήτηση που έλαβε χώρα στην κεντρική μπουτίκ της IWC στην Νέα Υόρκη, μαζί με τον χολιγουντιανό ηθοποιό και πρεσβευτή της IWC, James Marsden.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style