H ORIS είναι Official Timekeeper στον «Νυχτερινό» τρέχει με την ORIS Running Team

Η ORIS, μία από τις μεγαλύτερες ωρολογοποιίες στον κόσμο με έδρα το Holstein της Ελβετίας, έχει περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας στην δημιουργία αποκλειστικά αυτόματων ελβετικών ρολογιών.

Με χαρακτηριστικό design και σήμα κατατεθέν τον κόκκινο ρότορα (Red Rotor) παράγει ρολόγια σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους υψηλής ωρολογοποιίας.

Φέτος η ORIS, της οποίας η εισαγωγή και η αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο πραγματοποιείται από την αντιπροσωπεία Rist Hellas, συμμετέχει με την ORIS Running Team της στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018.

Αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στην εξάπλωση του αθλητισμού και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, η ORIS ως OFFICIAL TIMEKEEPER της διοργάνωσης στηρίζει έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, η ORIS Running Team θα βρίσκεται δίπλα στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο 21,1 χλμ. (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style