Το Museum of Illusions ανοίγει στην Αθήνα

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, ο φαντασμαγορικός κόσμος του παγκοσμίου φήμης  Museum of Illusions με εντυπωσιακά εκθέματα ψυχαγωγίας και οπτικής ψευδαίσθησης ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. 

Το Museum of Illusions μετά την διεθνή επιτυχία του σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, ανοίγει και στην Αθήνα, καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες του στην καρδιά του ιστορικού Κέντρου (Άστιγγος 12). Σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω από 400 τμ., πάνω από 80 εκθέματα και οπτικά παιχνίδια θα ανοίξουν τις πύλες σε ένα συναρπαστικό κόσμο.

Το μουσείο φέρνουν στη χώρα μας ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, κάνοντας το πρώτο τους κοινό επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας (experiential entertainment)

MOIathens 2

Τα εκθέματα που βασίζονται στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και την ψυχολογία, ξεγελούν και μπερδεύουν την εμπιστοσύνη του επισκέπτη στις αισθήσεις του, ενώ ταυτόχρονα τον καταπλήττουν και τον εκπαιδεύουν. Ο επισκέπτης παραμορφώνεται οπτικά στο δωμάτιο με τους καθρέπτες και αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο στο δωμάτιο που καταργεί τους νόμους της βαρύτητας και της αναλογίας μεγέθους, ενώ μπορεί να βγάλει φωτογραφίες σε κάθε δυνατή στάση. Εντυπωσιακή είναι επίσης η συλλογή ολογραμμάτων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να εξετάσει από κοντά κάθε οπτική ψευδαίσθηση.

MOIathens 3

Τα διασκεδαστικά παιχνίδια διδάσκουν για την όραση, την αντίληψη, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την επιστήμη, ώστε να είναι πιο εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα μάτια βλέπουν πράγματα που ο εγκέφαλος δεν μπορεί να αντιληφθεί. Η αίθουσα παιχνιδιών με συναρπαστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και παζλ είναι μία ακόμη έκπληξη.

Σε αυτό το μουσείο μπορεί κανείς να γελάσει, να φωνάξει και να βγάλει φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο δεν επιτρέπεται σε άλλα μουσεία. Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων δεν είναι στατικό, επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να παίζουν.

MOIathens 4

Το Museum of Illusions στην Αθήνα αποτελεί ιδανικό προορισμό για νέες εμπειρίες και διασκέδαση με τους φίλους και την οικογένεια. Επιπλέον, είναι ξεχωριστή επιλογή για τη φιλοξενία και διοργάνωση άλλων εκδηλώσεων, εταιρικών συναντήσεων ή παρουσιάσεων.

MOIathens 5

Το μουσείο είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 15 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα από της 10:00 έως τις 22:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι €9 για ενήλικες, €6 για παιδιά, ενώ είναι διαθέσιμα οικογενειακά πακέτα και εισιτήρια για ανέργους.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style