Η Nicole Kidman εγκαινιάζει την Έκθεση "Her Time" της OMEGA

Η θρυλική πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης, Nicole Kidman, ήταν η επίτιμη καλεσμένη στα εγκαίνια της πολυτελούς ‘Έκθεσης "Her Time" που πραγματοποίησε η OMEGA στην Αγία Πετρούπολη.

Η πολυταξιδεμένη Έκθεση γυναικείας Ωρολογοποιίας της OMEGA, που αυτή τη στιγμή προσθέτει μια επιπλέον λάμψη στο Μαρμάρινο Ανάκτορο (Marble Palace) στην Αγία Πετρούπολη, εγκαινιάστηκε με ένα εξαιρετικό κοκτέιλ πάρτυ και δείπνο, με το χαρακτηριστικό στυλ της OMEGA, όπου παρευρέθηκαν καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, δημοσιογράφοι και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Nicole Kidman.

Καλωσορίζοντας τη Nicole Kidman στην Αγία Πετρούπολη, ο Πρόεδρος και CEO της OMEGA, κ. Raynald Aeschlimann, την επαίνεσε για τη «θέλησή της να παίρνει ρίσκα, με σκοπό να δημιουργήσει κάτι πραγματικά αυθεντικό» και συνέχισε αναφέροντας «Υπάρχει μια προφανής σύνδεση μεταξύ της φίλης μας, Nicole Kidman, και του σκοπού για τον οποίο γιορτάζουμε σήμερα το βράδυ. Η Nicole αντιπροσωπεύει τέλεια τις γυναίκες που είχαν στο μυαλό τους οι ωρολογοποιοί της OMEGA, όταν ξεκίνησαν να δημιουργούν γυναικεία ρολόγια πριν από περίπου έναν αιώνα: ταλαντούχες, γοητευτικές, πνευματώδεις και ανεξάρτητες.»

HerTime 2

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Aeschlimann για τα ευγενικά του λόγια και χαιρέτησε τους υπόλοιπους καλεσμένους, η Nicole Kidman, ανταπέδωσε με χάρη τη φιλοφρόνηση. «Αναμφίβολα, τα ρολόγια που βρίσκονται στην Έκθεση είναι απίστευτα όμορφα – για την ακρίβεια είναι έργα τέχνης. Αλλά όταν συνειδητοποιεί κάποιος ότι η OMEGA θέλησε να δημιουργήσει για τις γυναίκες ρολόγια που δεν θα είναι απλώς κομψά διακοσμημένα, αλλά θα είναι και ακριβή, αυτό αποδεικνύει τον σεβασμό που έχει προς τις γυναίκες, και για εμένα, αυτό κάνει τα ρολόγια ακόμη πιο εξαιρετικά».

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που συχνά εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα από τα vintage ρολόγια της OMEGA, γνωρίζει πολύ καλά τα ρολόγια, έχοντας ήδη παρευρεθεί σε δύο προηγούμενες Εκθέσεις "Her Time” στο Μιλάνο και τη Σαγκάη. Το Παρίσι και το Σύδνεϋ έχουν αποτελέσει επίσης πόλεις-σταθμούς στην παγκόσμια περιοδεία της Έκθεσης "Her Time”, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Έκθεση έχει διεξαχθεί στη Ρωσία. Ο εορτασμός της γυναικείας Ωρολογοποιίας από την OMEGA πραγματοποιήθηκε το 2016 και στο πολυκατάστημα “GUM” στη Μόσχα. HerTime 3

Η Έκθεση "Her Time" της OMEGA παρουσιάζει την εξέλιξη της γυναικείας Ωρολογοποιίας της OMEGA και τα διαφορετικά στυλ, από τα πρώτα μενταγιόν Lèpine και τα εμβληματικά Ladymatic, μέχρι τα κρυφά ρολόγια-κοσμήματα» και τις δημιουργίες του σήμερα. Μεταξύ των πιο πρόσφατων ρολογιών που παρουσιάζονται περιλαμβάνονται οι συλλογές De Ville Trésor, Seamaster Aqua Terra και φυσικά τα εμβληματικά Ladymatic. Η παρουσίαση των ρολογιών συμπληρώνεται επίσης από έργα τέχνης και κλασσικές διαφημίσεις της OMEGA, οι οποίες δείχνουν γυναίκες με ποικίλους τρόπους ζωής και μόδα από διαφορετικές εποχές κατά τη διάρκεια των ετών.

Ο χώρος της εκδήλωσης για την Έκθεση "Her Time" προσθέτει μια πραγματικά ξεχωριστή αίσθηση στην παρουσίαση των ρολογιών. Ο γρανίτης και το μάρμαρο του διάσημου νεοκλασικού παλατιού της Αγίας Πετρούπολης δημιουργούν ένα υπέροχο και εντυπωσιακό σκηνικό για τα γυναικεία ρολόγια της OMEGA.

Στην εκδήλωση της OMEGA που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη παρευρέθηκε ένα πλήθος διασημοτήτων από τη Ρωσία, όπου περιλαμβανόταν ο σχεδιαστής μόδας Igor Chapurin, η τραγουδίστρια Inna Malikova, ο ηθοποιός Pavel Volya και η σύζυγός του, ο γυμναστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής Liasan Utiasheva. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Aliona Doletskaya. Καλεσμένοι που παρευρέθηκαν από τη διεθνή σκηνή ήταν η ηθοποιός από την Ταϊλάνδη Ranee "Bella" Campen, η ηθοποιός από τη Τουρκία Saadet Isil Aksoy, η ηθοποιός από την Πολωνία Magda Boczarska, η τηλεοπτική παρουσιάστρια από τη Μαλαισία Marion Caunter, και η σχεδιάστρια από την Αμερική Kelly Wearstler.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style