Quantcast

H πιο όμορφη καλοκαιρινή περιπέτεια στον Παρνασσό

To Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα Elatos Summer Mountain Adventures για παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών. 

Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι το τέλος Ιουλίου το resort μετατρέπεται σε έναν παράδεισο για τους μικρούς του φίλους, καλώντας τους να περάσουν όμορφες στιγμές γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στα 1300μ. υψόμετρο.  Το Elatos Summer Mountain Adventures, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016, αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τη σωματική και πνευματική εξέλιξη των παιδιών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής και την ανάδειξη αξιών όπως η αλληλοβοήθεια, η αυτοεκτίμηση, η φιλία και η αγάπη για το περιβάλλον, αλλά και την αποτοξίνωση από την τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Με δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα το Elatos Summer Mountain Adventures φέρνει τα παιδιά κοντά στη φύση, στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και στην Τέχνη. Εικαστικά (landscape art), μουσική & επεξεργασία ήχου, μουσικοκινητική & χορός, νυχτερινή παρατήρηση ουράνιων σωμάτων, μαθήματα βοτανολογίας, εθελοντική εργασία, εκπαιδευτικές εκδρομές, πεζοπορίες & αναρρίχηση, κολύμβηση & water polo, αλλά και μαθήματα σκακιού είναι όλα όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα που οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του resort έχουν σχεδιάσει για φέτος.

Elatos 2

Τα παιδιά διαμένουν στα κατασκευασμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά chalets και κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του resort, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων. Κάθε chalet φιλοξενεί 6-9 παιδιά ιδίου φύλου και κοινής ηλικιακής ομάδας επιτηρούμενα από Oμαδάρχη.

Elatos 3

Στο Club House, το κεντρικό κτήριο όπου χτυπά η καρδιά του resort, σερβίρονται τα υγιεινά γεύματα που περιλαμβάνει το διατροφολόγιο των συμμετεχόντων και πραγματοποιούνται κάποιες από τις ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες του Elatos Summer Mountain Adventures, όπως τα μαθήματα χιπ χοπ & comics. Με στόχο την επαφή των παιδιών με τη φύση και την ανάπτυξη στενών δεσμών με το περιβάλλον, η πλειονότητα των δραστηριοτήτων έχει σχεδιαστεί για την ύπαιθρο, όπου τα παιδιά περνούν τον περισσότερο χρόνο τους.

Elatos 4

Για πρώτη φορά φέτος το Elatos Resort & Health Club διοργανώνει και 3η περίοδο για το Elatos Summer Mountain Adventures, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού! Μικρότερη σε διάρκεια, αφού διαρκεί 10 ημέρες, αλλά εξίσου πλούσια σε δραστηριότητες ιδιαίτερα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, η συγκεκριμένη περίοδος σχεδιάστηκε με στόχο την επαφή των παιδιών με την ελληνική παράδοση αλλά και την ελληνική γλώσσα. Αξέχαστες στιγμές στην ελληνική ύπαιθρο, εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και παιχνίδι με συνομηλίκους τους που ζουν στην Ελλάδα είναι κάποιες από τις εμπειρίες που θα ζήσουν στην καρδιά του Παρνασσού.

Elatos Summer Mountain Adventures 2018

1η περίοδος: 17 - 30/06/18

2η περίοδος: 01 - 14/07/18

3η περίοδος: 15 - 25/07/18

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Το Museum of Illusions ανοίγει στην Αθήνα

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, ο φαντασμαγορικός κόσμος του παγκοσμίου φήμης  Museum of Illusions με εντυπωσιακά εκθέματα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Χρήστος Κωστόπουλος, Yachting Sales Manager Jotun Hellas

Σεμινάριο χρωμάτων για τα Mega Yachts α…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σπανόπουλος...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στη Νάξο ξεκίνησε το πρόγραμμα «Καθαρά Ν…

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA και οι...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η OMEGA παρουσιάζει το νέο Railmaster

Χάρη στον αξιόπιστο σχεδιασμό του και τις εξαιρετικές αντιμαγνητικές ιδιότητές...

Style