Η γεύση του Πάσχα με Papaspirou Catering

Για τις παραδόσεις που διατηρούνται αναλλοίωτες οι πιο γευστικές εμπειρίες από την Papaspirou Catering

Η παράδοση του Πάσχα είναι μία δημιουργική περίοδος για την Papaspirou Catering. Μυρωδάτο πολίτικο τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα, σμυρναίικα κουλουράκια και πρωτότυπες χειροποίητες, σοκολατένιες δημιουργίες είναι μερικά από τα προϊόντα που παρασκευάζονται με μεράκι και αυθεντικές πρώτες ύλες ώστε να αναβιώσουμε γευστικά, όλα όσα συνοδεύουν την Πασχαλινή περίοδο.

Σοκολατένια αυγά από πραγματική σοκολάτα, σε διαφορετικά μεγέθη, γεύσεις και μοναδικά σχέδια που μπορούν να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους, καλαθάκια και φωλιές, γεμάτα πασχαλινές εκπλήξεις και παραδοσιακές, αγαπημένες γεύσεις,πρωταγωνιστούν στη διάδοση του χαμόγελου και της απόλαυσης.

Για την Μεγ. Εβδομάδα επιιλέξτε νηστίσιμα menu με άρωμα και γεύση από υπέροχες συνταγές μαγειρευτών φαγητών που διατηρούν αναλλοίωτη τη παράδοση των ημερών.

Papaspirou 2

Γλυκές και αλμυρές νοστιμιές όπως ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, τα σκαλτσούνια αμυγδάλου, τα λουκουμαδάκια με θυμαρίσιο μέλι Κάσου και η χειροποίητη σπανακόπιτα ταψιού συμπληρώνουν τις ανοιξιάτικες μας απολαύσεις.

Ειδικά για το τραπέζι του Μ. Σαββάτου αγαπημένα πιάτα όπως σπιτική μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια και μπουτάκια αρνίσια φούρνου με πατάτες μαγειρεύονται με σπιτική φροντίδα για να γεμίσουν το εορταστικό μας τραπέζι με όλες τις γεύσεις που συνοδεύουν την ημέρα.

Το εορταστικό menu του Πάσχα, θα το βρείτε στα καταστήματα Papaspirou αλλά και στο site , με όλες τις απολαυστικές μας προτάσεις.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style