Η Air Transat παρουσιάζει το «Μενού του Σεφ» από τον Daniel Vézina

Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν και να δοκιμάζουν ανάμεσα στα αγαπημένα τους πιάτα από 1η Μαΐου

Η Air Transat είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ανανεωμένο «Μενού του Σεφ» από τον Daniel Vézina για το καλοκαίρι του 2018. Οι επιβάτες μπορούν να γευτούν δύο νέες δημιουργίες με τοπικά υλικά, άγρια μύρτιλα και καπνιστό κρέας, καθώς και να απολαύσουν την επιστροφή τεσσάρων αγαπημένων πιάτων και δύο επιλογών πρωινού. Από σήμερα, οι επιβάτες μπορούν να προπαραγγέλνουν τα νέα πιάτα, χοιρινό φιλέ μινιόν με μύρτιλα από το Κεμπέκ και κοτόπουλο Cordon Bleu γαρνιρισμένο με καπνιστό κρέας, όπως και άλλες επιλογές από το μενού για το καλοκαίρι του 2018. Θα σερβίρονται από την 1η Μαΐου σε όλους τους επιβάτες της θέσης Club Class και θα είναι διαθέσιμα για αγορά στην Οικονομική θέση.

airtransat 2

“Το «Μενού του Σεφ» από τον Daniel Vézina στις πτήσεις της Air Transat συνέβαλε ιδιαίτερα στην ικανοποίηση των πελατών μας και στην ποιότητα της εμπειρίας τους εντός του αεροσκάφους, ειδικά στην περίπτωση των επιβατών της θέσης Club Class”, δήλωσε ο Jean-François Lemay, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Air Transat. “Η Air Transat είναι η Νούμερο 1 αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής στον Καναδά και αντιλαμβανόμαστε ότι, για έναν αυξανόμενο αριθμό επιβατών, η δυνατότητα να απολαύσουν ένα γεύμα τόσο υψηλής ποιότητας συνιστά σαφώς ένα ξεχωριστό προνόμιο. Γι' αυτό είμαστε τόσο υπερήφανοι για αυτήν την προσφορά”, καταλήγει ο Jean-François Lemay.

“Σε όλη την πορεία της καριέρας μου, πάντα λάτρευα να προωθώ τα τοπικά προϊόντα και γι' αυτό συνεχίζω να το κάνω μέχρι και σήμερα. Αναδεικνύω προϊόντα από περιοχές που αγαπώ”, εξηγεί ο Daniel Vézina. “Είναι ιδιαίτερα τονωτικό για έναν σεφ να ανανεώνεται συνεχώς, προσπαθώντας παράλληλα να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς του κλάδου των αεροπορικών εταιρειών, χωρίς ωστόσο να συμβιβάζεται ως προς τα πρότυπα και την ποιότητα”, καταλήγει.

airtransat 3

Το «Μενού του Σεφ» από τον Daniel Vézina περιλαμβάνει δύο χορτοφαγικές επιλογές και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της θέσης Club Class. Στην Οικονομική θέση, τα κυρίως και τα συνοδευτικά πιάτα προσφέρονται στις ακόλουθες τιμές: €12 για το πρωινό και €20 για το γεύμα/δείπνο.

Πρωινό*:
Ομελέτα με σπανάκι και βασιλικό
Τετράγωνες κρέπες με κατσικίσιο τυρί και καπνιστό σολωμό
* Κάθε πιάτο συνοδεύεται από απλό κρουασάν, γιαούρτι, χυμό πορτοκάλι και καφέ.

airtransat 4

Γεύμα/Δείπνο*:
Νέο: Χοιρινό φιλέ μινιόν με μύρτιλα από το Κεμπέκ
Νέο: Κοτόπουλο Cordon Bleu γαρνιρισμένο με καπνιστό κρέας
Φιλέτο σολωμού με ασιατικά νουντλς
Πίτα του βοσκού με μοσχάρι
Vegan ριζότο
Κινόα με λευκά φασόλια

* Κάθε πιάτο συνοδεύεται από πλατώ τυριών, επιδόρπιο και ποτήρι κρασί.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style