Porsche Driving Experience: Ένας μοναδικός θεσμός της Porsche AG στην Ελλάδα

Porsche Driving Experience

Ένας στόλος αυτοκινήτων και μία ομάδα εκπαιδευτών ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας road tours και προσφέροντας μια μοναδική οδηγική εμπειρία σε όσους συμμετέχουν.

Το 2017, ο πρώτος σταθμός του Porsche Driving Experience στη Νοτιανατολική Ευρώπη ήταν η Θεσσαλονίκη και η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. διοργάνωσε ένα τριήμερο road tour από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Απριλίου. Στο road tour , οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. και του εκπαιδευτή της PORSCHE AG οδήγησαν τις 718 Boxster, 718 Boxster S, 718 Cayman S, 991 Turbo, Panamera Turbo και τις Macan 2.0 και Macan Turbo. Η διαδρομή που ακολούθησαν ήταν τρίωρη ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του Porsche Center Thessaloniki έως και την Αρναία Χαλκιδικής, την ειδική του Χολωμόντα.

porsce event 1
Με αφορμή το συγκεκριμένο event η εταιρία PORSCHE HELLAS – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Απριλίου cocktail party στο Ιταλικό εστιατόριο Ballaro στο Πανόραμα παρούσια όλων των συμμετεχόντων. 
Το party αποτέλεσε την έναρξη του τριήμερου road tour και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους τις εταιρίας αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.

porsce event 5

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style