Πισίνα Hilton: “θαλασσινός” αέρας στο κέντρο της Αθήνας

hiltonpo1

Όταν η παραλία είναι μακριά αλλά οι βουτιές αναγκαίες, η εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί μια όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις αποτελ¬εί εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη πρόταση για μια μικρή απόδραση… εντός Αθηνών!

hiltonpo2

Το να κολυμπάς σε καταγάλανα νερά στο κέντρο της πόλης έχει αξία ανεκτίμητη. Στην πισίνα του Hilton, που η είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις στο Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και τα νοστιμότατα πιάτα. Δοκιμάστε τις καλοκαιρινές, υγιεινές προτάσεις του Executive Chef Κώστα Αθανασίου, όπως τη σαλάτα “Oasis” με ψητό κατσικίσιο τυρί και πικάντικη βινεγκρέτ φράουλας, την εκπληκτική πίτσα μαργαρίτα, τα φρέσκα ζυμαρικά με κιμά από κοτόπουλο και το μεσογειακό Club sandwich με ψωμί ολικής αλέσεως και ψητά λαχανικά. Το Oasis διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και smoothies: δοκιμάστε το Spa Surprise με καρότο, ροδάκινο, μέλι και γάλα ή το Fitness με καρότο, σέλινο και χυμό ντομάτας.

hiltonpo3

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές (€17 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €40 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Ρωτήστε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν, ή αποκτήστε μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή, επειδή σίγουρα δεν θα μείνετε στη μια επίσκεψη!

hiltonpo4

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style