Moorings by the Deck

mooringS3

Το Moorings, σημείο αναφοράς στη Μαρίνα του Λαιμού Βουλιαγμένης, έχει επιστρέψει δυναμικά μετά από μια μεγάλη ανακαίνιση και στους δύο χώρους του.

Το αγαπημένο spot στη Βουλιαγμένη αποτελείται από δύο μοναδικής αισθητικής χώρους, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το γεύμα και το ποτό σας: το ισόγειο, σε minimal αλλά ταυτόχρονα ζεστό ύφος, δίνει την αίσθηση ότι είσαι μια ανάσα από τη θάλασσα, με πανοραμική θέα από όλα τα σημεία του, ενώ δεσπόζει σε αυτό η εντυπωσιακή κάβα και το μοναδικό Roof Terrace, με τη γνωστή σε όλους θέα που σε ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο. Σε έναν πλήρως ανανεωμένο, ρομαντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο που εναρμονίζεται με το μοναδικό φυσικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το restaurant/bar, θα διασκεδάσετε, θα χαλαρώσετε και θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

moorings

Στο Moorings μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί πλούσια ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, καθώς και ελαφριά σνακ και γλυκίσματα. Το εστιατόριο λειτουργεί από το μεσημέρι υπό την επίβλεψη του chef Ανδρέα Σχοινά, ο οποίος δημιουργεί πρωτότυπες γεύσεις από την Μεσόγειο και προτείνει πιάτα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και ιδιαίτερες επιλογές με κρέας, ζυμαρικά και δροσερές σαλάτες. Η διασκέδαση όμως συνεχίζεται στο Moorings έως αργά το βράδυ συνοδεία ποτών, cocktails και σύγχρονων μουσικών επιλογών.

Το Roof Terrace, λειτουργεί πλέον και το χειμώνα, δίνοντας χρώμα στις μέρες και τις νύχτες μας ενώ κάθε Κυριακή προσφέρει μοναδικό brunch με θέα τη θάλασσα.

mooringS1

 

Moorings
Μαρίνα Βουλιαγμένης – Βουλιαγμένη | Τηλ: 210 9670659, 210 8961310
www.facebook.com/moorings.gr
www.instagram.com/moorings.gr

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style