Ladies Run-ντεβού τον Οκτώβρη

ladiesr2

 Φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας που έγινε θεσμός, σας υποδέχεται στο ειδυλλιακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί. 

Είστε γυναίκα με πάθος και στυλ και το τρέξιμο είναι για εσάς τρόπος ζωής ή θα θέλατε να γίνει; Σας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχετε για καλό σκοπό στο Ladies Run 2015, επιλέγοντας απόσταση -5 ή 10 χλμ.- στην καταπράσινη διαδρομή του Λαιμού της Βουλιαγμένης, με θέα στο απέραντο γαλάζιο. Οι συμμετέχουσες θα λάβουν ειδικό bib με το όνομα τους, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά από την εταιρεία Mylaps που εγγυάται τα αποτελέσματα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα τους προσφερθεί ένα προσωπικό goodie bag με δώρα αξίας.

Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Το ρεκόρ διαδρομής για τα 10χλμ. κατέχει η Ντενίζ Δημάκη με χρόνο 00:37:40, και για τα 5χλμ. η Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο με χρόνο 00:19:52.

Το exclusive resort Astir Palace, δίνει τη δυνατότητα στις δρομείς να παρκάρουν εντός του συγκροτήματος και να απολαύσουν τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις του διασχίζοντας και την Astir Marina με τα εντυπωσιακά σκάφη.

Το επίσημο running t-shirt που θα λάβετε μαζί με την συμμετοχή σας, σχεδιάστηκε και φέτος από την adidas, τον επίσημο sports partner μας. Το χρώμα του 2015 θα είναι το night flash με solar yellow, σε μεσάτη γραμμή και V λαιμόκοψη!

Ο όμιλος Ergo εγγυάται να καλύψει κάθε συμμετοχή για προσωπικό ατύχημα αλλά και αστική ευθύνη, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε Lady.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Contrex από τα Γαλλικά βουνά των Βοσγίων θα είναι ο σύντροφος σας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα θρεπτικά του συστατικά θα εφοδιάσουν τον οργανισμό με μαγνήσιο και ασβέστιο προσφέροντας ενυδάτωση και μια ανάσα δροσιάς.
Στη λήξη του αγώνα οι μπανάνες Chiquita, το αγαπημένο υγιεινό σνακ των δρομέων, θα βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν στην ομαλή αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος.

Αμέσως μετά, θα απονεμηθούν τριάντα βαρύτιμα μετάλλια στις Ladies που θα ξεχωρίσουν, εκ μέρους του επίσημου προμηθευτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, Links of London. Είναι επίχρυσα, επάργυρα και χάλκινα. Ποιές κυρίες θα τα εντάξουν στη συλλογή τους;

ladiesr1

Κάθε Lady που θα πάρει μέρος, θα λάβει στον τερματισμό ως αναμνηστικό το συλλεκτικό βραχιολάκι της Links of London, βασισμένο στο σχέδιο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: Πρωτοπαρουσιάστηκε το 2012 σε μωβ χρώμα, ενώ φέτος είναι η σειρά του φούξια!

Για πρώτη χρονιά η εταιρία επικοινωνίας Plus More 360° Communication αναλαμβάνει να αναδείξει τον επιτυχημένο θεσμό του Ladies Run και να προβάλει δημιουργικά τον αγώνα που θα γίνει και φέτος talk of the town.

Run-ντεβού τον Οκτώβρη λοιπόν, στην αφετηρία του ομορφότερου αγώνα, με κοινό στόχο τον τερματισμό και την στήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Από τη δημιουργία του θεσμού μέχρι και σήμερα οι γυναίκες δρομείς έχουν προσφέρει πολλά μέσω του Ladies Run:

-Το 2012, ο αγώνας ενίσχυσε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με το ποσό των 3.000€.

-Το 2013 υποστηρίζοντας το σωματείο "ΔΕΣΜΟΣ", αγοράσαμε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο αξίας άνω των 3.000€ για τα ανοικτά πολυιατρεία των “Γιατρών του Κόσμου” σε Αθήνα και Πέραμα.

-Το 2014 αγοράσαμε επαγγελματικές ραπτομηχανές αξiας άνω των 3.000€ για τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών "ΦΟΙΒΗ" και 10 παιδικές κούνιες με στρώματα αξίας άνω των 1.000€ για τα μωρά των κρατουμένων μητέρων στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Και φέτος, θα τρέξουμε μαζί με το σωματείο "ΔΕΣΜΟΣ” που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία

δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. www.desmos.org

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style