Η Creaid «δημιουργεί» για τους Γιατρούς του Κόσμου

creaid1

Η CREAID, ένας νεοσύστατοs μη κερδοσκοπικόs οργανισμός που υπηρετεί τις θεμελιώδεις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δημιουργεί και προσφέρει τη βοήθειά τηs στους Γιατρούς του Κόσμου.

mv Η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος του σωματείου, προσκάλεσε 200 συνανθρώπους μας κυρίως από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και το δημοσιογραφικό χώρο να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μία κινητής μονάδας απαραίτητης για τους Γιατρούς του Κόσμου.

 

 Οι θετικές απαντήσεις ήταν καταιγιστικές κι έτσι οι 200 συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική Tote Bag. Οι Tote Bags θα γίνουν το αντικείμενο της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί στην ομώνυμη σελίδα του σωματείου στις αρχές Απριλίου.

creaid2

Την πρόοδο της δημιουργίας των Tote Bags αλλά και όλες τις συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλέκος Φασιανός, Παναγιώτης Τέτσης, Vassiliki, Deux Hommes, Βίκυ Καγιά, Ελενα Κουντουρά, Κατερίνα Παναγοπούλου, Tatiana Blatnik, Danelian, Lalaounis, Σοφία Κοκοσαλάκη, Loukia, Vrettos Vrettakos, Αντώνης Ρέμος, MI-RO, Νίκος Κούλης, Χάρης Ντάβλας και πολλοί άλλοι, θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι, τόσο μέσω του website (www.creaid.com), μέσω της επίσημης σελίδας του σωματείου στο facebook: Facebook/creaid, όσο και στο Instagam με το όνομα CreaidGreece.

creaiddavlas Harris Davlas

 H δημοπρασία θα γίνει την 1η Απριλίου στο One Athens.

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style