H IWC Racing Team κέρδισε το Tony Gaze Trophy στο Goodwood

Η ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού της IWC Schaffhausen, έλαβε μέρος στον αγώνα του Goodwood Members’ Meeting για δεύτερη φορά.

Στο τιμόνι της Mercedes-Benz 300 SL “Gullwing”, βρέθηκε ο αστέρας της Formula One™ και πρεσβευτής της IWC, David Coulthard, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση του αγώνα Tony Gaze Trophy.

Ύστερα από την πετυχημένη περσινή πρώτη της εμφάνιση, η IWC Racing Team, επέστρεψε για δεύτερη φορά στην αγωνιστική πίστα του Goodwood Members’ Meeting. Για μία ακόμη φορά, στο τιμόνι της Mercedes-Benz 300 SL “Gullwing” βρέθηκε ο David Coulthard, και οδήγησε το θρυλικό σπορ αμάξι, με τις πόρτες που θυμίζουν φτερούγες γλάρου, στην πρώτη θέση του Tony Gaze Trophy. Η IWC επίσης απένειμε το John Duff Trophy την Κυριακή. Μέσω του αγώνα αυτού, στον οποίο συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός vintage αυτοκινήτων από τα τέλη της δεκαετίας του 1920, το Members’ Meeting απέδωσε φόρο τιμής στον Καναδό οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων και στα επιτεύγματα του.

Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η IWC αξιοποίησε την εξαιρετική διοργάνωση του Members’ Meeting ως ευκαιρία για να παρουσιάσει τα νέα της ρολόγια Pilot και συγκεκριμένα τις συλλογές Spitfire και Top Gun που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Εκτός από την αποκάλυψη του φετινού αγωνιστικού της αυτοκινήτου, η IWC επίσης παρουσίασε ένα αυθεντικό αεροσκάφος Spitfire στο IWC Garage στο πλαίσιο της αποστολής “Silver Spitfire – The Longest Flight”, την οποία υποστηρίζει η πολυτελής ωρολογοποιία. Η αποστολή πρόκειται να πραγματοποιήσει τον πρώτο περίπλου της γης με ένα ανακατασκευασμένο αεροσκάφος Spitfire. Το Silver Spitfire θα απογειωθεί από το Αεροδρόμιο Goodwood τον ερχόμενο Αύγουστο.

«Το Goodwood Estate είναι παγκοσμίως γνωστό για την αθλητική του παράδοση. Εδώ και αρκετές δεκαετίες αυτό το εξοχικό ησυχαστήριο είναι συνώνυμο με τους συναρπαστικούς κόσμους της αεροπλοΐας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται για το ιδανικό μέρος συνάντησης του #IWCRacing Car και του Silver Spitfire – δυο αριστουργήματα μηχανολογίας και διαχρονικής σχεδίασης.» ανέφερε ο
Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen 

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Τα μέλη της οικογένειας της IWC και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες κλασσικών αυτοκινήτων και διασκέδασης, στο 77th Goodwood Members’ Meeting. Εκτός από τους συναρπαστικούς αγώνες στην αγωνιστική πίστα των 3.8 χιλιομέτρων του Goodwood, το πρόγραμμα επίσης περιλάμβανε υπαίθριους περιπάτους, γευσιγνωσία ποτού τζιν καθώς και μια βραδιά στις pub το βράδυ του Σαββάτου, όπου ακολούθησε το θρυλικό πάρτι του Goodwood, και σόου με φώτα και πυροτεχνήματα.

Τα αρχικά Members’ Meetings διοργανώνονταν στο Goodwood μεταξύ του 1949 και του 1966. Το Goodwood Road Racing Club αναβίωσε τους αγώνες κλασσικών αυτοκινήτων το 2014. Από το 2015 και μετά, η IWC Schaffhausen αποτελεί τον “Official Timing Partner” του Goodwood Members’ Meeting.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style