Η RIST Hellas στην Athens International Jewellery Show

Με σκοπό να παρουσιάσει όλες τις νέες συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων των διάσημων μαρκών που αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο, η RIST Hellas συμμετέχει στην διεθνή έκθεση ρολογιού και κοσμήματος Athens International Jewellery Show 2019, που θα πραγματοποιηθεί 1-4 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η RIST Hellas θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα συλλογή της GANT Time, που αποτελεί την πιο πρόσφατη αποκλειστική συνεργασία της. Μετά τη στρατηγική απόφαση της GANT Time να επιστρέψει στην μητρική εταιρία, προέκυψαν μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό και την σηματοποίηση των νέων της συλλογών.

RISTHel 4

 

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι πρωτοεμφανιζόμενες συλλογές smartwatches των Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Fossil και Skagen, που ενσωματώνουν νέες καινοτόμες τεχνολογικές υπηρεσίες στα ρολόγια της κατηγορίας, διατηρώντας παράλληλα το εντυπωσιακό design τους. Ακόμη μία πρεμιέρα στην ελληνική αγορά είναι η παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα των Michael Kors Access, που αποτελούν τη νέα επέκταση του διάσημου οίκου στην κατηγορία των smartwatches και αποτελούνται από μία μεγάλη γκάμα touchscreen ρολογιών με πρωτοποριακές λειτουργίες και επιλογές για τον χρήστη.

RISTHel 3

Στην κατηγορία του κοσμήματος, η RIST Hellas θα παρουσιάσει τις ολοκαίνουριες Spring Summer 2019 συλλογές όλων των μαρκών που αντιπροσωπεύει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η νέα premium συλλογή κοσμημάτων Michael Kors, η οποία αποχωρίζεται το ανοξείδωτο ατσάλι και υιοθετεί το ασήμι 925 με λεπτομέρειες από ημιπολύτιμους λίθους. Για το επιχρύσωμα χρησιμοποιείται πλέον χρυσός/ροζ-χρυσός 14 Καρατίων ενώ για την επιμετάλλωση σε λευκή-ασημί απόχρωση χρησιμοποιείται το Ρόδιο, υλικά που προσδίδουν στη νέα συλλογή επιπλέον χρώμα, λάμψη και αντοχή.

RISTHel 2

Η RIST Hellas προσκαλεί στο περίπτερο της (STAND E10-F09), όλους τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και τους επισκέπτες, για να έρθουν σε άμεση επαφή με όλα τα μοντέλα, τις επώνυμες μάρκες και τις συλλογές τους με σκοπό να ενημερωθούν πρώτοι για τα νέα μοντέλα, τις τάσεις και τις τεχνολογίες στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style