Yacht & Hotel Innovation

Η Yacht & Hotel Innovation είναι η σύγχρονη απάντηση στα βυνιλικά πατώματα.

Mια εταιρεία με έμφαση στην σχεδιαστική καινοτομία και την υψηλή τεχνογνωσία, που δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον  τομέα διακόσμησης ειδικών δαπέδων. Ιδρυτές αυτής της νέας πρωτοποριακής ιδέας, είναι οι Έλληνες φιλόδοξοι και έμπειροι επιχειρηματίες Βασίλης Δράγνης και Ηλίας Τόγκας.

Ο πρώτος σχεδιάζει και, εξειδικεύεται στην κατασκευή σκαφών Mega Yachts υψηλών προδιαγραφών, έχοντας πίσω του το κύρος μιας μακρόχρονης επιχειρηματικής παρουσίας στον ναυτιλιακό κλάδο. 

Ο δεύτερος επιχειρεί δυναμικά εδώ και 50 χρόνια στο εμπόριο ειδικών υφασμάτων επίπλωσης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με επίσης οικογενειακή εμπορική επιτυχία στο δυναμικό του.

Δυο εμπειρογνώμονες με κοινή επιχειρηματική σκέψη, που εκπροσωπούν το ελληνικό ρητό «ισχύς εν τη ενώσει»,δημιούργησαν ένα νέο εγχείρημα που αξιοποιεί την δυναμική της διαφορετικότητας του βινυλικού υλικού, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το εργονομικό Design. Με εξειδίκευση στις κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,  η Yacht & Hotel Innovation προσφέρει ιδανικές και ολοκληρωμένες λύσεις flooring.

Διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, προορισμένα ειδικά για βιομηχανικά και εμπορικά έργα, ξενοδοχειακούς ομίλους, νοσοκομεία και ιατρεία, χώρους εκπαίδευσης, κατασκευές σκαφώνκαι πλοίων, καθώς και διακόσμηση χώρων εστίασης. Στον κλάδο του βινυλικού πατώματος, όπου καθίσταται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός και απαιτητικός, η Yacht Hotel Innovation προβάλει όλες  τις δυνατότητες των βινυλικών μοτίβων, αποτελώντας την επόμενη γενιά ποιοτικών δαπέδων. Με τις ποικίλες αποχρώσεις,ρεαλιστικής απόδοσης του ξύλου και τις απεριόριστες επιλογές στο πλακάκι,συμβάλλει ενεργά στην μοντέρνα αισθητική αρχιτεκτονικών έργων.

Η εντελώς φρέσκια φιλοσοφία της Yacht & Hotel Innovation,πρεσβεύει  τις αξίες του Outdoor και interior Living, με μια εξωστρεφή διάθεση δημιουργικότητας, που προσφέρουν οι δυνατότητες των προϊόντων της. Συνάμα η ανθεκτική δομή τους και η άρτια τεχνολογία κατασκευής τους, σέβεται απόλυτα τις απαιτήσεις του λειτουργικού πατώματος και του  σημερινού Lifestyle.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style