Yacht & Hotel Innovation

Η Yacht & Hotel Innovation είναι η σύγχρονη απάντηση στα βυνιλικά πατώματα.

Mια εταιρεία με έμφαση στην σχεδιαστική καινοτομία και την υψηλή τεχνογνωσία, που δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον  τομέα διακόσμησης ειδικών δαπέδων. Ιδρυτές αυτής της νέας πρωτοποριακής ιδέας, είναι οι Έλληνες φιλόδοξοι και έμπειροι επιχειρηματίες Βασίλης Δράγνης και Ηλίας Τόγκας.

Ο πρώτος σχεδιάζει και, εξειδικεύεται στην κατασκευή σκαφών Mega Yachts υψηλών προδιαγραφών, έχοντας πίσω του το κύρος μιας μακρόχρονης επιχειρηματικής παρουσίας στον ναυτιλιακό κλάδο. 

Ο δεύτερος επιχειρεί δυναμικά εδώ και 50 χρόνια στο εμπόριο ειδικών υφασμάτων επίπλωσης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με επίσης οικογενειακή εμπορική επιτυχία στο δυναμικό του.

Δυο εμπειρογνώμονες με κοινή επιχειρηματική σκέψη, που εκπροσωπούν το ελληνικό ρητό «ισχύς εν τη ενώσει»,δημιούργησαν ένα νέο εγχείρημα που αξιοποιεί την δυναμική της διαφορετικότητας του βινυλικού υλικού, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το εργονομικό Design. Με εξειδίκευση στις κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,  η Yacht & Hotel Innovation προσφέρει ιδανικές και ολοκληρωμένες λύσεις flooring.

Διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, προορισμένα ειδικά για βιομηχανικά και εμπορικά έργα, ξενοδοχειακούς ομίλους, νοσοκομεία και ιατρεία, χώρους εκπαίδευσης, κατασκευές σκαφώνκαι πλοίων, καθώς και διακόσμηση χώρων εστίασης. Στον κλάδο του βινυλικού πατώματος, όπου καθίσταται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός και απαιτητικός, η Yacht Hotel Innovation προβάλει όλες  τις δυνατότητες των βινυλικών μοτίβων, αποτελώντας την επόμενη γενιά ποιοτικών δαπέδων. Με τις ποικίλες αποχρώσεις,ρεαλιστικής απόδοσης του ξύλου και τις απεριόριστες επιλογές στο πλακάκι,συμβάλλει ενεργά στην μοντέρνα αισθητική αρχιτεκτονικών έργων.

Η εντελώς φρέσκια φιλοσοφία της Yacht & Hotel Innovation,πρεσβεύει  τις αξίες του Outdoor και interior Living, με μια εξωστρεφή διάθεση δημιουργικότητας, που προσφέρουν οι δυνατότητες των προϊόντων της. Συνάμα η ανθεκτική δομή τους και η άρτια τεχνολογία κατασκευής τους, σέβεται απόλυτα τις απαιτήσεις του λειτουργικού πατώματος και του  σημερινού Lifestyle.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Η Artemide παρουσιάζει το νέο Alphabet of Light Mini

Το Alphabet of Light είναι η γλώσσα του φωτός, όχι μόνο ο σχεδιασμός ενός αντικειμένου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

12 Years ONDECK

12 Χρόνια ONDECK | Ιστορίε…

Όλα όσα αγαπήσαμε, υποστηρίξαμε, δουλέψαμε με πάθος και μοιραστήκαμε μαζί...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

katapolemisi thalassias rypansis nipiagogeio helmepa

Καταπολέμηση της Θαλά…

Μέλη της Παιδικής HELMEPA, εκπροσωπώντας 11.653 μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

OMEGA Aqua Terra Shades: Zoë Kravitz,  Zhou Dongyu Eddie Redmayne

OMEGA Aqua Terra Shades: Με τους Z…

Το τρίο των διεθνών αστέρων ενώθηκε με την Ελβετική ωρολογοποιία...

Style