Baselworld 2017 | Τα νέα μοντέλα της TUDOR

H Tudor, η διάσημη Eλβετική εταιρία ρολογιών για περισσότερο από μισό αιώνα, ανοίγει νέους δρόμους στην παγκόσμια ωρολογοποιία. Στο πλαίσιο της Baselworld 2017 παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα.

HERITAGE BLACK BAY CHRONO. O νέος χρονογράφος διαθέτει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 41mm, περιστρεφόμενη στεφάνη με ταχυμετρικές διαβαθμίσεις και ένδειξη της ημερομηνίας στο καντράν. Είναι εξοπλισμένος με τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος MT5813 για εξαιρετική απόδοση και 70 ωρών αυτονομία. Είναι εγγυημένα αδιάβροχος στα 200 μέτρα βάθος.
Διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι ή με καφέ δερμάτινο λουράκι.

HERITAGE BLACK BAY STEEL

HERITAGE BLACK BAY STEEL. To νέο καταδυτικό μοντέλο διαθέτει κάσα διαμέτρου 41mm με ματ φινίρισμα από ατσάλι, περιστρεφόμενη στεφάνη με διαβαθμίσεις 60 λεπτών, και για πρώτη φορά για τη συλλογή Black Bay, φέρει την ένδειξη ημερομηνίας στο καντράν. Είναι εγγυημένα αδιάβροχο στα 200 μέτρα βάθος. Διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι ή με παλαιωμένο δερμάτινο λουράκι.

HERITAGE BLACK BAY SG

HERITAGE BLACK BAY S&G. To καταδυτικό μοντέλο παρουσιάζεται για πρώτη φορά με κάσα 41mm σε συνδυασμό από κίτρινο χρυσό 18κ και ατσάλι. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος ΜΤ5612 και φέρει την ένδειξη ημερομηνίας στο καντράν. Διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι και χρυσό ή με λουράκι από παλαιωμένο δέρμα.

HERITAGE BLACK BAY 41

HERITAGE BLACK BAY 41. H Tudor παρουσιάζει το εμβληματικό μοντέλο με κλασσικό, κομψό και ταυτόχρονα σπορ νέο σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από λεπτή μεσαία κάσα και λεία στεφάνη. Διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι ή με δερμάτινο λουράκι.


ROLEX HELLAS
Βαλαωρίτου 5, Τηλ. 210 3621138 και σε Επίσημους Διανομείς σε όλη την Ελλάδα.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style