Νέο κατάστημα ΑΒΑΞ | MOLTENI & C

avax1

Η εταιρία ΑΒΑΞ και ο γνωστός Ιταλικός οίκος MOLTENI & C συνεργάζονται και δημιουργούν ένα αποκλειστικό κατάστημα με σύγχρονα έπιπλα, λειτουργικές ντουλάπες και τις διάσημες κουζίνες DADA.

Στο νέο κατάστημα οι συλλογές συνυπάρχουν αρμονικά, συμπληρώνοντας η μία την άλλη με πολυμορφικά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για χώρους που αποπνέουν κομψότητα και ανάλαφρη απλότητα, προσφέροντας λύσεις στα νέα προβλήματα που θέτει η εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής.

H Molteni & C ενσωματώνει τη τεχνογνωσία μιας μακράς παράδοσης κατασκευής επίπλων και τη καινοτόμο τεχνολογία. Ο οίκος χαρακτηρίζεται από άψογη τεχνική και λειτουργική ποιότητα χρησιμοποιώντας πολύτιμα υλικά και δημιουργώντας κατασκευές που δεν κραυγάζουν. Εκτός από τη συλλογή επίπλων, ο ιταλικός οίκος είναι γνωστός για τις ντουλάπες οι οποίες προσαρμόζονται εύκολα στους χώρους χάρη στα ευέλικτα συστήματα τους.

avax3

Η λιτότητα του σχεδιασμού, ο εξοπλισμός και η ποικιλία των συμπληρωματικών αξεσουάρ τις έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Οι κουζίνες DADA είναι επίσης μια δραστηριότητα του ομίλου Molteni & C που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό: Διαφορετικά μοντέλα και φινιρίσματα συνδυάζονται για να καταλήξουν σε πρωτότυπες λύσεις όπου η τεχνολογία είναι το κλειδί χωρίς να είναι αδιάκριτη, για όσους θεωρούν την κουζίνα σαν την καρδιά του σπιτιού τους.

avax2

Οι κουζίνες DADA είναι αισθητικά και τεχνολογικά πρωτοποριακές, και αποτελούν το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνα και δοκιμών. Ο όμιλος Molteni & C είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επίπλων της Ιταλίας και έχει συνεργαστεί με γνωστούς Ιταλούς και διεθνείς σχεδιαστές όπως τους Foster+Partners, Jean Nouvel, Rodolfo Dordoni, Patricia Urquiola, Arik Levy, Monica Armani και Ron Gilad ανάμεσα σε άλλους. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο και διατίθεται σε πάνω από 350 σημεία παγκοσμίως.

Τα έπιπλα και τις ντουλάπες της εταιρίας Molteni & C, καθώς και τις κουζίνες Dada, θα τα βρείτε αποκλειστικά στο ομώνυμο κατάστημα στο Χαλάνδρι και στα καταστήματα Αβαξ.

 

www.avaxdeco.gr

 

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Νέο Audi Q3 Sportback: σπορ DNA σε κουπέ φόρμα

Η Audi διευρύνει τη γκάμα της με ένα νέο SUV που διακρίνεται για το σπορ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Medouses htapodia karharies kai agnoia

Αρχιπέλαγος: Μέδουσες…

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τα κοινωνικά δίκτυα και τον τύπο...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η RIST Hellas welcomes PDPAOLA

Η RIST Hellas καλωσορίζει τ…

Η RIST Hellas με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο portfolio της...

Style