ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε ψηφιακές πλατφόρμες συνδέοντας την εξειδίκευση της με τις ανάγκες των premium συνεργατών της.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

Το 2024, το ξενοδοχείο-σύμβολο γιορτάζει ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο και προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν αξέχαστες εμπειρίες υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και φιλοξενίας.

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

Δυναμικά ξεκινά τη νέα χρονιά το CEO Clubs Greece με την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με το CEO Clubs Network: έναν παγκοσμίου εμβέλειας οργανισμό με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, και της Αφρικής.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality ανακοινώνει την ανάπτυξη του πρώτου Glamping and Members Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης Avator 20e και 35e.

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακήρυξε την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA Προτιμητέο Επενδυτή. 

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

Η BARNES συστήνεται στην ελληνική αγορά ως BARNES Greece από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Κλείδωσαν και επισήμως οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 3ου Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ΟΝDECK Events στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Previous Next Play Pause
ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand 150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show
Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera» Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»
Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων
Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας
[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes [PROMO] Ο Κόσμος της Barnes
Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Sea Alliance Group: Δυναμικό ξεκίνημα στην Ελλάδα με νέο υποκατάστημα

Sea Alliance Group dynamiko ksekinima stin ellada

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Μεσόγειο, η εταιρεία επενδύει στο στρατηγικό άνοιγμα του νέου της γραφείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ως μέρος του διευρυνόμενου σχεδίου δράσης της στην τοπική βιομηχανία του yachting αντανακλώντας μια επιτυχημένη 12ετή πορεία στην Ελλάδα.

Με ισχυρή δέσμευση στο όραμα της για τη δημιουργία μιας σταθερής γέφυρας μεταξύ της Ανατολικής και της Δυτικής Μεσογείου, η Sea Alliance Group, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο του yachting, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επίσημη έναρξη του γραφείου της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τον Μάιο. Μετά από χρόνια σχεδιασμού της σταθερής παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα, έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγμή για το νέο παράρτημα στο Παλαιό Φάληρο με σκοπό να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε πτυχή του κλάδου. Έχοντας ως πλεονέκτημα τη διεθνή εμπειρία της στις αγοραπωλησίες σκαφών και την κατασκευή, όπως επίσης τη ναύλωση, τη συντήρηση και την ανάπτυξη, υπόσχεται να προσφέρει την τεχνογνωσία στη διεξαγωγή εξατομικευμένων έργων που απαιτούν ένα ιδιαίτερο σύνολο δεξιοτήτων.

JUST MARIE II 7 7

Η προοπτική της Ελλάδας
Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας σημαντικός προορισμός στην επιχειρηματική πυξίδα της εταιρείας. Λειτουργώντας ως φυσικός δίαυλος μεταξύ της Ανατολικής και της Δυτικής Μεσογείου, η τοποθεσία της επιτρέπει μια εποικοδομητική επιχειρηματική σύνδεση μεταξύ των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στο Γιβραλτάρ και της αδελφής εταιρείας, Stream Yachts, με έδρα στο Ισραήλ. Προσφέροντας απαράμιλλες ευκαιρίες για εξερεύνηση, καθώς και την απουσία μιας πολυμήχανης εταιρείας με εξειδίκευση τόσο στις υπηρεσίες ιστιοπλοΐας όσο και στη διαχείριση μαρίνων, η Ελλάδα έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός για τους επαγγελματίες της Sea Alliance, καθώς και την υψηλή πελατεία τους. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης στη βιομηχανία του yachting με μια ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία και μια αναπτυσσόμενη οικονομία, γεγονός που την καθιστά ελκυστική τοποθεσία για επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα του yachting. «Πιστεύουμε ακράδαντα στις προοπτικές της χώρας και ανέκαθεν δραστηριοποιούμασταν στην εγχώρια αγορά προσφέροντας υπηρεσίες 5 αστέρων. Το νέο παράρτημα αποτελεί ζωτικό κομμάτι της εταιρείας μας καθιερώνοντας τη φήμη μας ανάμεσα στον ανταγωνισμό», δηλώνει ο Roy Klajman, συνιδρυτής της Sea Alliance Group με μακρά εμπειρία στον κλάδο του yachting, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

JUST MARIE II 17 5

Το όραμα της Sea Alliance
Με στόχο την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών ιστιοπλοΐας στην εγχώρια, καθώς και στη διεθνή αγορά, που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών, η προοπτική της εταιρείας είναι να αναγνωριστεί ως η κορυφαία εταιρεία ανάμεσα σε ιδιοκτήτες γιοτ, λάτρεις των σκαφών και τουρίστες που αναζητούν πολυτελείς εμπειρίες ιστιοπλοΐας. Με το εκτεταμένο δίκτυό της, θα αναπτύξει συνεργασίες με ιδιοκτήτες μαρίνων, τοπικές επιχειρήσεις και αρχές σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας έτσι τον πολιτισμό και τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας. Σχολιάζοντας το κύριο μέλημα του νέου παραρτήματος, ο Itay Zinger, συνιδρυτής της εταιρείας με εκτεταμένη γνώση στον τομέα της ιστιοπλοΐας, της κατασκευής, της ανακαίνισης και της συντήρησης, βεβαιώνει ότι: «Οραματιζόμαστε μετά από 10 χρόνια να μπορούμε να κοιτάμε πίσω και να αντικρίζουμε ότι έχουμε κάνει προοδευτικά άλματα αναπτύσσοντας τον κλάδο του yachting και βοηθώντας στην ανάπτυξη των εγχώριων μαρίνων». Για να το πετύχει αυτό, ο όμιλος της Sea Alliance αποτελείται από έναν ισχυρό πυρήνα έμπειρων συνεργατών που συνεχίζει να προσελκύει ικανούς επαγγελματίες για να συνεισφέρουν στο όραμά του. Όπως το περιγράφει ο Uri Idan, ένας από τους ιδρυτές και έμπειρος ναυτικός με μηχανική εξειδίκευση «Είμαστε μια εταιρεία αρκετά μεγάλη για να παραδώσουμε, αρκετά μικρή για να φροντίσουμε».

JUST MARIE II 23 4

2019 S76Y 1

 


East Med Multihull & Yacht Charter Show
Στον Πόρο, από τις 4-6 Μαΐου 2023, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις θα υποδεχθεί την Sea Alliance Group και άλλους διεθνείς και Έλληνες πράκτορες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που ειδικεύονται στη διεθνή προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού. Δίνοντας έμφαση στην ανερχόμενη αγορά των καταμαράν, το East Med Yacht Show θα φιλοξενήσει επίσης εταιρείες που ειδικεύονται στην ενοικίαση σκαφών και στις σχετικές υπηρεσίες.

Motor yacht Mykonos 2

 

Contact Person:
Κατερίνα Σιούτη, Yachts Charter and Management, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο +30 6936988922

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style