ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε ψηφιακές πλατφόρμες συνδέοντας την εξειδίκευση της με τις ανάγκες των premium συνεργατών της.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

Το 2024, το ξενοδοχείο-σύμβολο γιορτάζει ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο και προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν αξέχαστες εμπειρίες υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και φιλοξενίας.

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

Δυναμικά ξεκινά τη νέα χρονιά το CEO Clubs Greece με την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με το CEO Clubs Network: έναν παγκοσμίου εμβέλειας οργανισμό με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, και της Αφρικής.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality ανακοινώνει την ανάπτυξη του πρώτου Glamping and Members Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης Avator 20e και 35e.

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακήρυξε την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA Προτιμητέο Επενδυτή. 

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

Η BARNES συστήνεται στην ελληνική αγορά ως BARNES Greece από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Κλείδωσαν και επισήμως οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 3ου Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ΟΝDECK Events στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Previous Next Play Pause
ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand 150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show
Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera» Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»
Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων
Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας
[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes [PROMO] Ο Κόσμος της Barnes
Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

BMW Group Hellas: Φέρνει τη νέα εποχή της βιώσιμης κινητικότητας στο The Ellinikon Experience Park

BMW Group Hellas Viosimotita The Ellinikon Experience Park

Εντυπωσιακά ηλεκτροκίνητα μοντέλα BMW, ΜΙΝΙ και BMW Motorrad προσκαλούν τους επισκέπτες του νέου αστικού πάρκου να τα γνωρίσουν από κοντά.

Για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, το BMW Group Hellas φέρνει μία καινοτόμα εμπειρία βιώσιμης κινητικότητας στο The Ellinikon Experience Park, το πρώτο τμήμα του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, το οποίο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πόλης, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές κοντά στη φύση, όλη την ημέρα.

BMW Group Hellas Viosimotita The Ellinikon Experience Park 2

Σε μία πράσινη όαση έκτασης 75.000 τ.μ. που διατηρεί στον μέγιστο βαθμό πολλά από τα στοιχεία της κληρονομιάς του αεροδρομίου, ενσωματώνοντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, και σηματοδοτώντας μία νέα, πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, το BMW Group παρουσιάζει εντυπωσιακά ηλεκτροκίνητα μοντέλα φέρνοντας το ευρύ κοινό ακόμη πιο κοντά στη φιλοσοφία της βιώσιμης κινητικότητας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 55 m2 που περιβάλλεται από υψηλής αισθητικής μοντέρνο σχεδιασμό, εντυπωσιακά στοιχεία φωτισμού και ψηφιακά visuals, η νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 με σπορ χαρακτήρα, το ασυναγώνιστο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ που κάνει την οδήγηση, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, στην πόλη διασκεδαστική, και το εντυπωσιακό σε σχεδίαση ηλεκτρικό scooter BMW CE 04, φιγουράρουν επί σκηνής και προσκαλούν φίλους και επισκέπτες να τα γνωρίσουν από κοντά.

BMW Group Hellas Viosimotita The Ellinikon Experience Park 3

Το BMW Group Hellas συνεχώς συνάπτει και διευρύνει συνεργασίες που αποσκοπούν στην ενημέρωση, επέκταση και ενσωμάτωση της βιώσιμης κινητικότητας στη χώρα μας.

Η παρουσία του BMW Group Hellas στο The Ellinikon Experience Park ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της εταιρείας που τοποθετεί τον άνθρωπο και τη φύση στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

BMW Group Hellas Viosimotita The Ellinikon Experience Park 4

Το BMW Group στοχεύει να πουλήσει πάνω από 200.000 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα το 2022, επιτυγχάνοντας έτσι τουλάχιστον διπλάσιες πωλήσεις από το 2021. Αξίζει να αναφερθεί ότι την περασμένη χρονιά, το BMW Group για μία ακόμα φορά κατέστησε αυστηρότερους στόχους για σημαντική μείωση των εκπομπών CO2 και δεσμεύτηκε επίσης για την επίτευξη στόχου των 1,5 βαθμών Κελσίου με σκοπό τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το BMW Group σχεδιάζει να μειώσει τις εκπομπές CO2 στον κύκλο ζωής ανά όχημα κατά τουλάχιστον 40% μέχρι το 2030.

BMW Group Hellas Viosimotita The Ellinikon Experience Park 6

Νέα μοντέλα BMW, MINI και BMW Motorrad θα εμφανίζονται συχνά στο stand του BMW Group Hellas στο The Ellinikon Experience Park φέρνοντας πολλές εκπλήξεις για τους ‘τυχερούς’ επισκέπτες του πάρκου.

BMW Group Hellas Viosimotita The Ellinikon Experience Park 7

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style