Το Olympic Yacht Show στους μεγάλους νικητές των Tourism Awards 2022

Το Olympic Yacht Show στους μεγάλους νικητές των Tourism Awards 2022

Δυναμικό παρών έδωσε στη βραδιά των φετινών Tourism Awards το Olympic Yacht Show, που βραβεύτηκε για την προσφορά του στην προώθηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

27o CEO Clubs Forum: Το Cloud ως ακρογωνιαίος λίθος επιχειρησιακού μετασχηματισμού

27o CEO Clubs Forum: Το Cloud ως ακρογωνιαίος λίθος επιχειρησιακού μετασχηματισμού

Με επισημότητα, δυναμισμό και ενθουσιώδη συμμετοχή ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου 2022 το 27ο Forum του CEO Clubs Greece υπό τη θεματική «Digital Made Possible».

Η Δωρεά Της Συλλογής Δ.Δασκαλόπουλου στο ΕΜΣΤ

Η Δωρεά Της Συλλογής Δ.Δασκαλόπουλου στο ΕΜΣΤ

Ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής συλλογής έργων τέχνης του Δημήτρη Δασκαλόπουλου μετατρέπεται σε δημόσιο αγαθό μέσω μεγάλων δημόσιων ιδρυμάτων στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 Τα Ποσειδώνια 2022 αναδεικνύουν τις startup τεχνολογίας

Τα Ποσειδώνια 2022 αναδεικνύουν τις startup τεχνολογίας

Ένας σημαντικός αριθμός νεοφυών επιχειρήσεων (startup) από όλο τον κόσμο, που ειδικεύονται στις τεχνολογικές λύσεις για την ναυτιλιακή βιομηχανία, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις πλατφόρμες τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Ποσειδώνια 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου.

REDS: Η μαρίνα Αλίμου είναι έργο πνοής

REDS: Η μαρίνα Αλίμου είναι έργο πνοής

«Η Μαρίνα Αλίμου είναι ένα έργο πνοής με πολύ συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και εξασφαλισμένα κεφάλαια. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε εν αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για να προχωρήσουμε με τις οικοδομικές άδεις».

Previous Next Play Pause
Το Olympic Yacht Show στους μεγάλους νικητές των Tourism Awards 2022 Το Olympic Yacht Show στους μεγάλους νικητές των Tourism Awards 2022
27o CEO Clubs Forum: Το Cloud ως ακρογωνιαίος λίθος επιχειρησιακού μετασχηματισμού 27o CEO Clubs Forum: Το Cloud ως ακρογωνιαίος λίθος επιχειρησιακού μετασχηματισμού
Η Δωρεά Της Συλλογής Δ.Δασκαλόπουλου στο ΕΜΣΤ Η Δωρεά Της Συλλογής Δ.Δασκαλόπουλου στο ΕΜΣΤ
 Τα Ποσειδώνια 2022 αναδεικνύουν τις startup τεχνολογίας Τα Ποσειδώνια 2022 αναδεικνύουν τις startup τεχνολογίας
REDS: Η μαρίνα Αλίμου είναι έργο πνοής REDS: Η μαρίνα Αλίμου είναι έργο πνοής

Η ΕΛΙΝΟΙΛ χρυσός χορηγός του 7ου Mediterranean Yacht Show

Elinoil Mediterranean Yacht Show gold sponsor

Για ακόμα μία χρονιά, η ΕΛΙΝΟΙΛ υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός το 7ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS), μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικών σκαφών αναψυχής διαχρονικά συνδεδεμένη με τον θαλάσσιο τουρισμό πολυτελείας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022 στο Ναύπλιο, αναδεικνύοντας ευρέως έναν από τους πιο υγιείς και δυνατούς οικονομικά κλάδους του ελληνικού τουρισμού.

ΕΛΙΝΟΙΛ MEDYS 2022 1

Ως κορυφαίος θεσμός στο χώρο του charter yachting, το φετινό Mediterranean Yacht Show διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και προσέλκυσε τη συμμετοχή περισσότερων από 600 εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο και 90 σκαφών αναψυχής. Η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλη Σκουλικίδη, ενώ παρευθέθησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής Ναυτιλιακών Επενδύσεων και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μαλτέζος.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΙΝΟΙΛ, κ. Γιώργος Βερούλης, δήλωσε: «Ο θαλάσσιος τουρισμός, τον οποίο με επιτυχία προάγει το Mediterranean Yacht Show, είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς στην ΕΛΙΝΟΙΛ. Μέλημά μας είναι να μπορούν όλοι να ταξιδεύουν στην ελληνική θάλασσα, δένοντας το σκάφος τους στα νησιά της και στα όμορφα σημεία της ελληνικής ακτογραμμής, χωρίς την έγνοια του ανεφοδιασμού καυσίμων».

Με περισσότερα από 140 πρατήρια ελίν στο παράκτιο και νησιωτικό δίκτυό της και πρωτοποριακούς σταθμούς ανεφοδιασμού στις μεγαλύτερες μαρίνες της χώρας, η ΕΛΙΝΟΙΛ φροντίζει καθημερινά για τον αδιάλειπτο ανεφοδιασμό των σκαφών αναψυχής με ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η RIST Hellas welcomes PDPAOLA

Η RIST Hellas καλωσορίζει τ…

Η RIST Hellas με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο portfolio της...

Style