ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε ψηφιακές πλατφόρμες συνδέοντας την εξειδίκευση της με τις ανάγκες των premium συνεργατών της.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

Το 2024, το ξενοδοχείο-σύμβολο γιορτάζει ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο και προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν αξέχαστες εμπειρίες υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και φιλοξενίας.

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

Δυναμικά ξεκινά τη νέα χρονιά το CEO Clubs Greece με την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με το CEO Clubs Network: έναν παγκοσμίου εμβέλειας οργανισμό με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, και της Αφρικής.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality ανακοινώνει την ανάπτυξη του πρώτου Glamping and Members Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης Avator 20e και 35e.

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακήρυξε την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA Προτιμητέο Επενδυτή. 

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

Η BARNES συστήνεται στην ελληνική αγορά ως BARNES Greece από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Κλείδωσαν και επισήμως οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 3ου Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ΟΝDECK Events στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Previous Next Play Pause
ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand 150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show
Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera» Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»
Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων
Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας
[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes [PROMO] Ο Κόσμος της Barnes
Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

D-Marin: Oliver Dörschuck, o νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το Διοικητικό Συμβούλιο της D-Marin ανακοινώνει τον Oliver Dörschuck ως νέο Διευθύνων Σύμβουλο, από την 1η Ιουνίου, 2021.

Ο Oliver διακρίνεται για την πλούσια εμπειρία του στους τομείς της φιλοξενίας, αναψυχής και τουρισμού, γεγονός που αναμένεται να προσθέσει αξία στην D-Marin προωθώντας την περαιτέρω ανάπτυξή της, θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο των τουριστικών λιμένων και προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες.
Ο Oliver έρχεται στη D-Marin από το SSP Group, μία εταιρεία που σχεδιάζει και διαχειρίζεται εστιατόρια σε ταξιδιωτικές τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων αεροδρομίων, σιδηροδρομικών σταθμών και αυτοκινητοδρόμων. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος για την Ηπειρωτική Ευρώπη, εξασφάλισε την ανάπτυξη του μερίδιου αγοράς μέσα από καινοτόμες στρατηγικές, νέους διαγωνισμούς καθώς και μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Πριν το SSP, ο Oliver εργάστηκε στο TUI Group για 14 χρόνια, σε στρατηγικούς ρόλους, και με μεγάλη θητεία ως Διευθύνων Σύμβουλος για τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία. Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του η εταιρεία εισήγαγε το project TUI Customer Experience για να προσδώσει προστιθέμενη αξία σε κάθε βήμα του λεγόμενου customer journey με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, μια βαθιά γνώση και εμπειρία που θα αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη για την D-Marin. Επιπλέον, δημιούργησε και εισήγαγε αρκετά brands ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και αναγνωρίζεται για τις στρατηγικές βελτιστοποίησης εσόδων (Yield Management).

Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σαφή ένδειξη της μακροχρόνιας στρατηγικής της D-Marin να παρέχει μία ουσιαστικά διαφοροποιημένη εμπειρία στους πελάτες της μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο μαρινών. Ο Oliver διαδέχεται τον Steven Rudnitsky που διατέλεσε προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin,ο οποίος παραμένει στον Όμιλο ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

DMARINZEA


Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε 14 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία με συνολική χωρητικότητα 7,436 θέσεων ελλιμενισμού και 2.025 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά. Η D-Marin είναι αφοσιωμένη στην παροχή άριστων υπηρεσιών στη διαχείριση και ανάπτυξη μαρινών, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες και εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας στους επιχειρηματικούς εταίρους της.

 


Η CVC είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών κυρίως στη διαχείριση ιδιωτικών κεφαλαίων και επενδύσεων. Ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα μετρά ένα δίκτυο 23 γραφείων και 550 εργαζομένων σε Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α. Η CVC έχει εξασφαλίσει δεσμεύσεις άνω των 160 δις δολαρίων ΗΠΑ από μερικούς από τους κορυφαίους θεσμικούς επενδυτές στον κόσμο για την υλοποίηση των μετοχικών και πιστωτικών της στρατηγικών. Επί του παρόντος διαχειρίζεται 105 δις δολάρια περιουσιακών στοιχείων, τα οποία επενδύονται σε περισσότερες από 80 εταιρείες παγκοσμίως, απασχολώντας περισσότερα από 400,000 άτομα σε πλήθος χωρών. Μαζί, αυτές οι εταιρίες έχουν ετήσιες πωλήσεις που αγγίζουν τα 92 δις δολάρια ΗΠΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style