Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα

Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα

Το 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιείται στους Δελφούς από 10-13 Απριλίου.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

"Covid-free" η ομάδα του ONDECK με test από το Mediterraneo Hospital

Δίνοντας για μία ακόμα φορά προτεραιότητα στην προστασία της υγείας των υπαλλήλων αλλά και των συνεργατών της, η ONDECK MEDIA με τη συμβολή του Mediterraneo Hospital, προχώρησε στη διενέργεια τεστ μοριακής ανίχνευσης του ιού COVID-19 σε όλα τα στελέχη της."

Ακριβής και συνεπής στο ραντεβού της στα γραφεία της ONDECK Media  κατέφτασε η κινητή μονάδα Mediterraneo Hospital. Η νοσηλεύτρια με την είσοδό της στο χώρο των γραφείων με προστατευτική μάσκα, έβαλε αμέσως τον κατάλληλο εξοπλισμό -ειδική στολή, γυαλιά και γάντια- και ακολουθώντας πιστά τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας από τον ιό, προχώρησε σε δειγματολειψία ρινοφαρυγγικών τεστ μοριακής ανίχνευσης του ιού COVID-19 σε όλα τα στελέχη της εταιρείας.

Εντός του επόμενου 24ώρου, τα αποτελέσματα -ευτυχώς αρνητικά για όλους- εστάλησαν στα προσωπικά μας mail με μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για τον καθένα. Απλά, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Το Mediterraneo Hospital από την αρχή της πανδημίας και με βάση το ειδικό σχέδιο προετοιμασίας και διαχείρισης της κρίσης COVID-19, που εκπονήθηκε από την Επιτροπή Λοιμώξεων του νοσοκομείου, σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, έθεσε σε ισχύ μια σειρά μέτρων με στόχο την προστασία του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού προσωπικού και των ασθενών.

 

mediterraneo covid2

Στο πλαίσιο αυτό, εξαρχής καθιέρωσε την υποχρεωτική θερμομέτρηση, την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας για το προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες, τον περιορισμό του αριθμού των εισερχομένων, την τήρηση αυστηρών μέτρων κατά την είσοδο και παραμονή στους εσωτερικούς χώρους του θεραπευτηρίου, με χρήση ειδικού ερωτηματολογίου διαλογής-ανίχνευσης δυνητικά ύποπτων περιστατικών. Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Λοιμώξεων παρακολουθεί και καταγράφει συνεχώς τη συμμόρφωση του προσωπικού, των ασθενών και των συνοδών τους στα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων, το Mediterraneo Hospital προέβη άμεσα στην κατασκευή και λειτουργία ειδικά διαμορφωμένων εξωτερικών ιατρείων εκτός του θεραπευτηρίου (isolation rooms), όπου οι ασθενείς εξετάζονται σε συνθήκες απομόνωσης και με όλα τα μέτρα υψηλής προστασίας που απαιτούνται, τόσο για αυτούς όσο και για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που εμπλέκεται.

Στο Mediterraneo Hospital πραγματοποιείται το Μοριακό τεστ ανίχνευσης του Ιού SARS COV-2 ( RT – PCR ) , το Γρήγορο τεστ (RAPID) Αντιγόνου έναντι του νέου κορονοϊού,  όπως επίσης και το Ορολογικό Τεστ Αντισωμάτων έναντι του κορονοϊού SARS COV-2 (IGG/IGM/IGA ).

Για τους ασθενείς που δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να προσέλθουν στο περιβάλλον του νοσοκομείου, λειτουργεί κινητή μονάδα για κατ’ οίκον επίσκεψη και λήψη δείγματος για την ανίχνευση του ιού.

Διαγνωστικά τεστ για την ανίχνευση του νέου Κορονοϊού SARS COV-2

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style