ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε ψηφιακές πλατφόρμες συνδέοντας την εξειδίκευση της με τις ανάγκες των premium συνεργατών της.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

Το 2024, το ξενοδοχείο-σύμβολο γιορτάζει ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο και προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν αξέχαστες εμπειρίες υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και φιλοξενίας.

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

Δυναμικά ξεκινά τη νέα χρονιά το CEO Clubs Greece με την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με το CEO Clubs Network: έναν παγκοσμίου εμβέλειας οργανισμό με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, και της Αφρικής.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality ανακοινώνει την ανάπτυξη του πρώτου Glamping and Members Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης Avator 20e και 35e.

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακήρυξε την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA Προτιμητέο Επενδυτή. 

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

Η BARNES συστήνεται στην ελληνική αγορά ως BARNES Greece από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Κλείδωσαν και επισήμως οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 3ου Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ΟΝDECK Events στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Previous Next Play Pause
ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand 150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show
Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera» Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»
Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων
Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας
[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes [PROMO] Ο Κόσμος της Barnes
Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Η Volvo Car Hellas κλείνει ισχυρή το 2020 και είναι έτοιμη για μια νέα εξαιρετική χρονιά

Χάρη σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό δεύτερο εξάμηνο, η Volvo Car Hellas περιόρισε σημαντικά τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία στα αποτελέσματά της.

Η εταιρεία διεύρυνε το μερίδιό της στην αγορά κατά 13% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (1,8% από 1,6% το 2019) και έκλεισε το 2020 με συνολικές πωλήσεις 1.483 αυτοκινήτων, συγκρατώντας τη μείωση του όγκου στο 20,2% σε σχέση με το 2019, ενώ η αντίστοιχη πτώση για το σύνολο της ελληνικής αγοράς άγγιξε το 29,3%.

Σε όλο τον κόσμο, η Volvo ήδη κεφαλαιοποιεί τη στρατηγική της επιλογή να εξηλεκτρίσει την γκάμα της, με στόχο ένα πλήρως ηλεκτρικό και βιώσιμο μέλλον. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου το 30% των plug-in υβριδικών αυτοκινήτων που πωλήθηκαν κατά το 2020 είναι VolvoRecharge, μερίδιο που επισφραγίζει εμφατικά την ηγετική θέση της εταιρείας στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα Recharge σχεδόν οχταπλασίασαν τις πωλήσεις τους σε σχέση με το 2019, αντιπροσωπεύοντας το 50% στο σύνολο των παραγγελιών της Volvo για το 2020.

volvo2

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη πρωτιά της στα plug-in υβριδικά, κατά το 2020 η Volvo σημείωσε σημαντικές επιτυχίες σε επιμέρους νευραλγικές κατηγορίες της ελληνικής αγοράς:

• Το XC40 κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στα premiumSUV της κατηγορίας C, με μερίδιο αγοράς 21,6%.
• Το XC60 πρώτευσε ξανά στην κατηγορία των premium μεσαίων SUV, με μερίδιο αγοράς 32,9%.
• Το XC90 κυριάρχησε στην κατηγορία των μεγάλων premiumSUV, με μερίδιο αγοράς 20,7%.

Στη διάρκεια της χρονιάς, η Volvo είχε πολύ καλές επιδόσεις και στις πωλήσεις εταιρικών μοντέλων. Η εταιρεία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των premium αυτοκινήτων που έχει παρουσία η μάρκα, διευρύνοντας το μερίδιό της κατά 2,4 ποσοστιαίες μονάδες (από 19,7% σε 22,1%).

Η ελκυστική γκάμα των Volvo και η σταθερή πρωτοπορία στην ασφάλεια είναι η μία όψη της επιτυχημένης χρονιάς για την εταιρεία. Η άλλη πλευρά αποτυπώνει τη συνεχή της μέριμνα να προσφέρει premium υπηρεσίες και αίσθημα σιγουριάς στους πελάτες της. Το 2020, η VolvoCarHellas λάνσαρε Εγγύηση 5 ετών για όλα τα μοντέλα της, αλλά και τη μοναδική Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που τη συνδέει με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα του Customer Satisfaction Survey για τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων και το service, στην Πρόθεση Σύστασης, οι 3 στους 4 πελάτες θα σύστηναν σε κάποιον οικείο τους το Επίσημο Δίκτυο Επισκευαστών Volvo, ενώ σχεδόν στο σύνολό τους (94%) όσοι αγόρασαν ένα νέο Volvo έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμπειρία της αγοράς νέου αυτοκινήτου.

volvo3

Η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες Volvo είναι συνεχής και υλοποιείται μέσα από πρωτοποριακούς θεσμούς και υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν εντός του 2020:

• Η αναβάθμιση της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πελατών της VolvoCarHellas, που επιτρέπει πλέον στην εταιρεία να επικοινωνεί ακόμη πιο άμεσα και αποτελεσματικά με το κοινό, μέσω ενός νέου υπερσύγχρονου callcenter.
• Η πρωτοποριακή πλατφόρμα προσωποποιημένης εξυπηρέτησης VolvoOnlineOrdering που διευκολύνει την ενημέρωση και προσφέρει επιπλέον οφέλη στους πελάτες.
• Το VolvoValet, η premium υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου για service, που δίνει στους κατόχους Volvo τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους χωρίς να επισκεφθούν οι ίδιοι το συνεργείο.
• Η επιτυχημένη πορεία προς την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και πιστοποίησης των Επίσημων Επισκευαστών Volvo στα πρότυπα του VolvoPersonalService, στο πλαίσιο του οποίου κάθε πελάτης διαθέτει Προσωπικό Σύμβουλο Service.

«Ατενίζουμε το 2021 με αισιοδοξία, πίστη στις δυνάμεις μας και προσήλωση στους στρατηγικούς μας στόχους», δηλώνει ο Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VolvoCarHellas. «Ο βηματισμός μας προς ένα βιώσιμο μέλλον με άξονα την ηλεκτροκίνηση επιταχύνεται σταθερά. Ήδη η Volvo είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει τουλάχιστον μία plug-in υβριδική έκδοση για κάθε της μοντέλο. Έχει παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, XC40 Recharge, που αναμένεται εντός του έτους στην Ελλάδα και πρωτοπορεί στις επαναστατικές εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης.

Στη VolvoCarHellas,αισθανόμαστε χαρά και περηφάνεια για όσα καταφέραμε στην πρωτόγνωρα δύσκολη χρονιά που πέρασε. Είναι επιτεύγματα που οφείλονται και στη συστηματική μας συνεργασία με το εξαιρετικό Δίκτυο των Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών μας. Η δουλειά όλων μας αντανακλάται στην επιβράβευση που μας χαρίζουν οι κάτοχοι Volvo, με κορυφαίες αξιολογήσεις στις έρευνες ικανοποίησης πελατών. Αυτό μας εμπνέει και μας δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, υπηρετώντας με συνέπεια τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της μάρκας μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style