Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα

Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα

Το 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιείται στους Δελφούς από 10-13 Απριλίου.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα Ε. Ράπτη: Στόχος μας οι συνεργασίες με τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιωτικό τομέα
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Στο CVC Fund VII όλες μαρίνες της D-Marin. Ο κ. Γιάννης Κουτσοδόντης ανέλαβε Country Manager

Η CVC Capital Partners ανακοινώνει πως το CVC Fund VII εξαγόρασε από τον τουρκικό Όμιλο Doğuş το σύνολο των δραστηριοτήτων της D-Marin, καθώς πέρασαν στην κατοχή της και οιτρεις μαρίνες που λειτουργούνστην Τουρκία, οι οποίες δεν είχαν ενταχθεί στην εξαγορά του Ιανουαρίου.

Με την κίνηση αυτή το CVC Fund VIIαύξησεπλέον τον αριθμό των μαρινών που διαχειρίζεταιστις 14 σε Τουρκία, Ελλάδα, Κροατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαυροβούνιο. Ο István Szőke, Διευθύνων Σύμβουλος της CVC Capital Partners, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η δημιουργίαμίαςκορυφαίαςπολυεθνικής εταιρίας εκμετάλλευσης και διαχείρισηςπολυτελών μαρίνων, μέσω της οργανικής ανάπτυξης και μελλοντικών εξαγορών. Η CVC Capital Partners διαθέτει αποδεδειγμένη επιχειρηματική σταθερότητα, επωφελούμενη την άνοδο των πωλήσεων των σκαφών και των επισκέψεων σε όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται».

D Marin1

Ο Steven Rudnitsky, Πρόεδρος και CEO της D-Marin επισημαίνει ότι η εταιρία εφαρμόζει όλα τα βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του COVID-19 και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων της, προσθέτοντας ότι: «Ο Θαλάσσιος Τουρισμός και η Αναψυχή αποτολούν μία ασφαλής ψυχαγωγική δραστηριότητα και οι πελάτες μας γνωρίζουν πως μπορούν άφοβα να απολαύσουν την επίσκεψή τους στους πανέμορφους προορισμούς μας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας».

Σημειώνεται, ότι οι τουρκικές μαρίνες που εξαγοράστηκαν είναι οι εξής: η μαρίνα Didim με 576 θέσεις ελλιμενισμού και 600 θέσεις διαχείμασης, η Gocek με 380 θέσεις ελλιμενισμού και 150 θέσεις διαχείμασης καθώς και η Turgutreis με 550 θέσεις ελλιμενισμού και 150 θέσεις διαχείμασης.

Για την Ελλάδα ο κ. Γιάννης Κουτσοδόντης ανέλαβε καθήκοντα Country Manager και την διεύθυνση των μαρινών επί ελληνικού εδάφους, ήτοι Μαρίνα Ζέας, Μαρίνα Λευκάδας και Μαρίνα Γουβιών (Κέρκυρα). Πρόκειται για έμπειρο στέλεχος με βαθειά γνώση της αγοράς. 

Σχετικά με τη D-Marin

Η D-Marin είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο μαρινών που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία και διαχειρίζεται συνολικά 14 μαρίνες. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο που προωθεί τονθαλάσσιο τουρισμό και αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη.

D Marin3

 


Σχετικά με την CVC Capital Partners
Η CVC αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία συμβούλων ιδιωτικών κεφαλαίων και επενδύσεων. Ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 23 γραφείων και περισσότερους από 550 υπαλλήλους σε Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α. Έχει εξασφαλίσει έως τώρα συμφωνίες άνω των 160 δισεκατομμυρίων δολαρίων από κορυφαίους επενδυτές μετοχικού και πιστωτικού κεφαλαίου διεθνώς,αναλαμβάνοντας την στρατηγική τους. Συνολικά, η CVC διαχειρίζεται επί του παρόντος περίπου 105 δισεκατομμύρια δολάρια περιουσιακών στοιχείων. Σήμερα, διεθνή funds που έχουν συνάψει συνεργασία με την CVC στον τομέα της διοίκησης και συμβουλευτικής, επενδύουν σε περισσότερες από 80 εταιρίες παγκοσμίως, με περισσότερους από 400.000 εργαζομένους σε πολλές χώρες. Στο σύνολό τους αυτές οι εταιρίες έχουν επιτύχει ετήσιες πωλήσεις περίπου 92 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

www.cvc.com 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style