ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group

Η ONDECK GROUP, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Yachting, παρουσιάζει το ONDECK CREATIVE AGENCY με το οποίο θα μεταβεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα δημιουργικότητας και παροχής υπηρεσιών σε ψηφιακές πλατφόρμες συνδέοντας την εξειδίκευση της με τις ανάγκες των premium συνεργατών της.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand

Το 2024, το ξενοδοχείο-σύμβολο γιορτάζει ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο και προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν αξέχαστες εμπειρίες υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και φιλοξενίας.

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network

Δυναμικά ξεκινά τη νέα χρονιά το CEO Clubs Greece με την υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με το CEO Clubs Network: έναν παγκοσμίου εμβέλειας οργανισμό με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, και της Αφρικής.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»

Η Grivalia Hospitality ανακοινώνει την ανάπτυξη του πρώτου Glamping and Members Club στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης Avator 20e και 35e.

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακήρυξε την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA Προτιμητέο Επενδυτή. 

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes

Η BARNES συστήνεται στην ελληνική αγορά ως BARNES Greece από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Κλείδωσαν και επισήμως οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 3ου Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ΟΝDECK Events στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Previous Next Play Pause
ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group ONDECK DIGITAL Agency: Νέες υπηρεσίες υψηλής δημιουργίας από την ONDECK Group
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand 150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network CEO Clubs Greece: Αποκλειστική συνεργασία με το CEO Clubs Network
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show
Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera» Η Grivalia Hospitality παρουσιάζει το «91 Athens Riviera»
Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων Mercury Avator™ 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων
Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας Στη Lamda η νέα μαρίνα μεγάλων σκαφών της Κέρκυρας
[PROMO] Ο Κόσμος της Barnes [PROMO] Ο Κόσμος της Barnes
Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting Olympic Yacht Show 2023: 19-22 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του Yachting

Η Schneider Electric παρουσίασε εξειδικευμένες Edge λύσεις πληροφορικής για τον κλάδο της Ναυτιλίας στο 6ο ShipIT Conference

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε ως χορηγός στο 6ο ShipIT Conference με θέμα: «Underpinning the maritime digital transformation» που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού συνεδρίου, η εταιρεία παρουσίασε σε περισσότερους από 300 επαγγελματίες του κλάδου τις εξειδικευμένες λύσεις της APC by Schneider Electric για τις Nαυτιλιακές κρίσιμες IT εφαρμογές.

Σκοπός του συνεδρίου ήτανη ανάδειξη της σημασίας των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στη λειτουργία και στις επιχειρηματικές επιδόσεις της Ναυτιλιακής βιομηχανίας. Εκπρόσωποι εταιρειών και ανώτερα στελέχη υπογράμμισαν και ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους η ψηφιακή τεχνολογία, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση, συμβάλλει στη βελτίωση των επιχειρηματικών στόχωνκαι στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ναυτιλίας. Ειδικότερα, οισυνδεδεμένες πλατφόρμες, καθώς και το maritime IoT που είναι ήδη ευρέως γνωστόκαι παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, συνεισφέρουν στην ασφάλεια των κρίσιμων IT & ΟΤ συστημάτων, στην διευκόλυνση της επικοινωνίας εντός των πλοίων, στην πλοήγηση, αλλά και στην παρακολούθηση της απόδοσης του κινητήρα.

shipitconf1

Ο κ. Τάσος Σαρρής, Secure Power Channel Sales Business Developer SEE, APC by Schneider Electric, στην ομιλία του στην ενότητα «Maritime Technology Trends to Watch in 2020 – Accelerate Agility and Efficiency» με τίτλο «IT Infrastructures & Edge Solutions for Marine Applications» ανέφερε σχετικά: «Η αλληλένδετη σχέση μεταξύ τεχνολογίας πληροφορικής και επιχειρηματικών επιδόσεων στην Ναυτιλία, όπως και στους περισσότερους κλάδους, είναι αδιαμφισβήτητη. Στην Schneider Electric διαθέτουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων λύσεων υποδομής και υπηρεσιών IT που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα και ασφαλή λειτουργία κάθε κρίσιμης ΙΤ υποδομής ενός πλοίου για ένα εύρος εφαρμογών από τα SOLAS μέχρι τα συστήματα πλοήγησης, καθώς και την επικοινωνία και την διαχείριση πληροφοριών».

Η Schneider Electric επιδιώκει μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της να συμβάλλει στη μέγιστη αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου τομέα και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών πληροφορικής των εμπορικών και επιβατηγών πλοίων, χάρη στις εφαρμογές του edge computing. Από αποδεδειγμένες τεχνολογίες με παγκοσμίως εγκατεστημένες βάσεις, αναπτύσσονται προσαρμοσμένες λύσεις σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ισχύοντα πρότυπα και τους κανόνες εμπορικών νηογνωμόνων φέροντας πιστοποιήσεις διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων.

shipitconf3

 


Σχετικά με την Schneider Electric
Στη Schneider Electric, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην ενέργεια και στο ψηφιακό περιβάλλον αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Στόχος μας είναι να προτρέψουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την φιλοσοφία μας για αποδοτική χρήση ενέργειας και πόρων, εξασφαλίζοντας ότι ‘Life Is On’ παντού, για όλους και σε κάθε στιγμή. Παρέχουμε ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας. Συνδυάζουμε παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας, αυτοματισμού σε πραγματικό χρόνο, καθώς και λογισμικό και υπηρεσίες συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοση των αμέτρητων δυνατοτήτων μιας ανοιχτής, παγκόσμιας, καινοτόμου κοινότητας που εργάζεται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

 

Σχετικά με την APC by Schneider Electric
Η APC by Schneider Electric είναι παγκοσμίως το κορυφαίο brand παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομής και υπηρεσιών IT, καθώς και software. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής και επικοινωνιών, η APC προσφέρει Σιγουριά σε έναν Συνδεδεμένο Κόσμο. Διαθέτοντας το ευρύτερο δίκτυο συνεργατών για οικιακές και επαγγελματικές λύσεις δικτύων, η APC φροντίζει για την προστασία σημαντικών πληροφορίων και προσωπικών δεδομένων καταναλωτών και επιχειρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style