Ο πλοίαρχος Νικόλαος Λαγκαδιανός είναι ο νέος Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κυρίου Γιάννη Πλακιωτάκη.

Την θέση του διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας ανέλαβε από την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο κύριος Λαγκαδιανός που επί πολλά χρόνια προσέφερε επιτυχώς τις υπηρεσίες του από τη θέση του εκπροσώπου τύπου Αρχηγείου ΛΣ.

Ο μέχρι χθες Διευθυντής, Υποναύαρχος ΛΣ Αλεξανδράκης Γεώργιος, αναλαμβάνει τα σημαντικά καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή του Σώματος. Νέος εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού σώματος αναλαμβάνει ο Πλωτάρχης Λ.Σ. Νικόλαος Κοκκάλας. 

lagadianos2

Ποιός είναι ο Νίκος Λαγκαδιανός

Ο νέος διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κατάγεται από τον Πειραιά και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Ύδρα, τόπο καταγωγής του και μετέπειτα στην Αθήνα. Από το 2001 έως και το 2005 υπηρέτησε στο Γραφείο Επικοινωνίας και ΜΜΕ (ΓΕΜΜΕ) του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ως εισηγητής σε θέματα επικοινωνιακής διαχείρισης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.  Επί ένα χρόνο και ειδικότερα από το 2005 έως το 2006 διετέλεσε εισηγητής στο Α’ Τμήμα Θαλασσίων Δικτύων της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών του ΥΕΝ. Από το 2006 έως και το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Υποδιευθυντή και Διευθυντή του Γραφείου Επικοινωνίας και ΜΜΕ. 
Από το Δεκέμβριο του 2009 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2011 μετατέθηκε στην Έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου του Μπουένος Άιρες, ως Ναυτιλιακός Ακόλουθος της Ελλάδας στην Αργεντινή και με την επάνοδό του τοποθετήθηκε στο Λιμεναρχείο Σπετσών, όπου υπηρέτησε ως Λιμενάρχης.

Από το Νοέμβριο του 2012 έως και την ανάληψη της θέσης τους στο γραφείο του Υπουργού είχε αναλάβει καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.