• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

H IWC γιορτάζει τους τίτλους της F1 με τη Mercedes-AMG!

Η Mercedes-AMG Petronas Motorsport συνέχισε την απόλυτη κυριαρχία της στην υβριδική εποχή της Formula 1 αφού για έκτη συνεχή χρονιά εξασφάλισε το «νταμπλ».



Μετά την εξασφάλιση του παγκόσμιου τίτλου στους κατασκευαστές, ήρθε στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών η σειρά του Lewis Hamilton να σφραγίσει τον τίτλο στους οδηγούς. Το αποτέλεσμα του αγώνα στο Circuit of The Americas φέρνει τον Βρετανό στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους του, ενώ υπολείπονται δύο ακόμα αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Hamilton έχει επίσης κερδίσει τα πρωταθλήματα τις σεζόν 2008, 2014, 2015, 2017 και 2018 και μετά την νέα επιτυχία στο Austin, η Mercedes γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία των αγώνων της Formula 1, η οποία κατακτά 6 διαδοχικούς διπλούς τίτλους.

Απόδειξη της υπεροχής της Mercedes, και των οδηγών της, για το 2019, είναι το γεγονός ότι ο teammate του Hamilton, Valtteri Bottas ήταν ο μοναδικός άλλος οδηγός που έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο μέχρι την περασμένη Κυριακή. 

Η IWC Schaffhausen συνεχάρει τον επί πολλών ετών συνεργάτη της, Mercedes-AMG Petronas Motorsport αλλά και τους πρεσβευτές της Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, για την ολοκλήρωση μιας ακόμη κορυφαίας αθλητικής σεζόν.

«Εκ μέρους όλων μας στην IWC, θα ήθελα να προσφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους οδηγούς της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Lewis και Valtteri», δήλωσε ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen. «Εκτός του ότι κυριάρχησαν στην αγωνιστική σεζόν του 2019, με την εκπληκτική τους ομαδική προσπάθεια και τις συγκλονιστικές τους εμφανίσεις, κατάφεραν επιπλέον να κατακτήσουν και ένα ρεκόρ-ορόσημο στους αγώνες της Formula 1. Πρόκειται για ένα μοναδικό επίτευγμα».

Η IWC αποτελεί τον επίσημο “Engineering Partner” της Mercedes-AMG Petronas Motorsport από το 2013.  

iwc lewis hamilton1000tall
Ο Lewis Hamilton  φορώντας το IWC Pilot's Watch Perpetual Calendar TOP GUN Boutique Edition

iwc valtteri bottas1000x667
Ο Valtteri Bottas φορώντας ένα IWC Big Pilot's Watch Perpetual Calendar TOP GUN