• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα το νέο Range Rover 5ης γενιάς

5th generation Range Rover presentation

Επιβλητικό. Μοναδικό. Πρότυπο αισθητικής και μηχανικής επινόησης. Το Range Rover 5ης γενιάς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΒΕΕ, η εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover, παρουσίασε την Πέμπτη 05/05 το νέο εμβληματικό Range Rover 5ης γενιάς, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν σε πιστούς φίλους του μοντέλου και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, αποκαλύφθηκε το μοντέλο που τα τελευταία 50 χρόνια αποτελεί πρότυπο, συνδυάζοντας ήρεμο περιβάλλον, άνεση και αυτοκυριαρχία με ικανότητες παντός εδάφους. Το Νέο Range Rover είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός απέριττου στυλ και υψηλής αισθητικής με τεχνολογίες αιχμής, αδιάλειπτη συνδεσιμότητα και χώρο για μέχρι επτά ενήλικες για πρώτη φορά. Σύντομα θα φτάσουν στην Ελλάδα και τα νέα plug-in hybrid σύνολα 510PS και 440PS που προσφέρουν αθόρυβη ηλεκτρική αυτονομία έως 113km και εκπομπές CO2 μόλις 18g/km, ενώ το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας θα ακολουθήσει το 2024.

New RR Presentation 16

Το πιο πολυτελές, καινοτόμο και επιθυμητό Range Rover που κατασκευάστηκε ποτέ, παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι στην Ελλάδα το εμβληματικό μοντέλο της Land Rover, το οποίο τους αποκαλύφθηκε σταδιακά μέσα από μία εμπειρία τρισδιάστατης ψηφιακής αποτύπωσης με ειδικά φωτιστικά laser.

New RR Presentation 22

Το νέο Range Rover 5ης γενιάς προέκυψε μετά από 7 εκατομμύρια ώρες εντατικής εργασίας και μετά από δοκιμές ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων. Αποτελεί πρότυπο αισθητικής και καινοτομίας, καθώς διαθέτει 125 ξεχωριστές πατέντες. Σε αυτή την καινοτομία του νέου Range Rover αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο εκτελεστικός Πρόεδρος της «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», κ. Μιχάλης Η. Οικονομάκης. Η καινοτομία άλλωστε και η βιώσιμη ανάπτυξη, σημείωσε ο κ. Οικονομάκης, είναι οι δύο πυλώνες όπου εστιάζει πλέον τη στρατηγική του ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος. «Η έλευση του νέου Range Rover συμπίπτει με τη χρονιά της επετείου των 100 χρόνων της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, που παράλληλα φέτος ανακοίνωσε τα καλύτερα ετήσια αποτελέσματά της. Είναι χαρά μας να έχουμε ένα κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει και να εκτιμήσει τέτοιου είδους επιτεύγματα, τα οποία σηματοδοτούν την πρόθεσή μας να πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις, χτίζοντας στην εμπιστοσύνη με τους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας δικαιώνουν με την επιλογή τους».

New RR Presentation 24

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Range Rover, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βιωματική εμπειρία που δημιούργησε η εταιρεία IFI Architectural Lighting Design. Οι επισκέπτες καθήμενοι στη θέση του οδηγού με ειδικά συστήματα φωτισμού μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία του νέου Range Rover σε διάφορες ζώνες ώρας μέσα στην ημέρα, πρωί, ηλιοβασίλεμα, βράδυ με έναστρο ουρανό και παράλληλα μέσα από διάφορες συνθήκες, όπως το πέρασμα μέσα από τούνελ με χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα.

New RR Presentation 30

Την εκδήλωση συντόνισε ο ηθοποιός κ. Αιμίλιος Χειλάκης και πλαισίωσαν μουσικά οι Duo Violins με ένα εντυπωσιακό live performance.

New RR Presentation 33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ