• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Διαθέσιμο για προ-παραγγελίες το Suzuki Jimny LCV

Το Suzuki Jimny αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών στην κατηγορία των 4x4 οχημάτων.



Η Ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να επαναφέρει το αυθεντικό τετρακίνητο off-roader στο προσκήνιο ως επαγγελματικό. Φτιαγμένο για τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα πιο δύσκολα γεωγραφικά ανάγλυφα, το εν λόγω μοντέλο συνεχίζει εκεί που άλλα οχήματα διστάζουν, δικαιώνοντας κάθε επαγγελματία που μπορεί να κινείται οπουδήποτε επιθυμεί.

Η διάθεση του επαγγελματικού μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά τον Μάρτιο. Δεδομένης της έντονης αναμονής για το μοντέλο, η Suzuki δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προ-παραγγελία πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

Το Suzuki Jimny LCV διατηρεί την εξωτερική του εμφάνιση με τον χαρακτηριστικό retro σχεδιασμό του ενώ αλλάζει εσωτερικά προσφέροντας στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη εργονομία.

Suzuki Jimny lcv a1000x667

Χωρίς να χάνει την off-road ταυτότητά του, μέσω του άκαμπτου κλιμακωτού πλαισίου τύπου σκάλας, της ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και του συστήματος τετρακίνησης ALLGRIP PRO.

To Jimny LCV που δίνει συνέχεια σε μία ιστορία σχεδόν 50 ετών, θα προσφέρεται με λιανική τιμή προ φόρων στα 15.582€, σε έκδοση που η Suzuki εφοδιάζει με πλούσιο εξοπλισμό.