• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Η νέα BMW X2 M Mesh Edition

Ακόμα πιο ελκυστική και ξεχωριστή, η BMW X2 M Mesh Edition φέρνει κάτι νέο στην κατηγορία Sports Activity Coupé (SAC).



Βασισμένη στην M Sport X, χρησιμοποιεί σχεδιαστικά στοιχεία και αποκλειστικό εξοπλισμό για να προσελκύσει ακόμα πιο δραστήριους και εξωστρεφείς πελάτες που ανήκουν σε ένα νεανικό target group και στην κατηγορία ‘young-at-heart’. Το λανσάρισμα στην αγορά προγραμματίζεται για το Νοέμβριο του 2020. Ας δούμε όμως τι την κάνει να ξεχωρίζει:

- Μοναδική εμφάνιση με μάσκα νεφρών BMW Μ σε High‑gloss Black με έντονο, τρισδιάστατο πλέγμα, εμπνευσμένο από αγωνιστικά αυτοκίνητα, και νέο χρωματισμό Frozen Black-Brown metallic, ως στοιχείο ταυτότητας. Απόχρωση mocha στα ένθετα του προφυλακτήρα, στον διάκοσμο των μαρσπιέ και στα τόξα των θόλων των τροχών.

- Εντυπωσιακά αυτοκόλλητα στο καπό, στο πλάι των εμπρός προφυλακτήρων και στις εμπρός και πίσω πόρτες, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Έχοντας τολμηρή Πορτοκαλί απόχρωση, συμπληρώνουν άριστα το νέο Brooklyn Grey metallic που διατίθεται σε αποκλειστικότητα με την M Mesh Edition, αλλά και το Sapphire Black metallic. Όταν συνδυάζονται με Alpine White, Phytonic Blue metallic ή Sunset Orange metallic, τα αυτοκόλλητα έχουν Μαύρο χρώμα ή παραλείπονται τελείως, εάν ο πελάτης το επιθυμεί.

bmw X2 M Mesh Edition e1000x667

- Νέες αεροδυναμικές ζάντες M σε διάσταση 19 και 20-ιντσών με ένθετα ασορτί με τα αυτοκόλλητα.

- Η M Mesh Edition υιοθετεί τη νέα σχεδίαση εμπρός τμήματος της υπόλοιπης οικογένειας X2, με απέριττες επιφάνειες και προβολείς LED με ενσωματωμένο φωτισμό δυσμενών καιρικών συνθηκών. Προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED με λειτουργία matrix τεσσάρων τμημάτων για τη μεγάλη σκάλα και φώτα BMW Individual Shadowline διατίθενται προαιρετικά. Νέο στοιχείο είναι η προβολή ενός λογοτύπου X2 από τον εξωτερικό καθρέπτη του οδηγού, ως τμήμα του βασικού πακέτου φωτισμού.

- BMW Individual High-gloss Shadow Line με περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως πλαίσιο μάσκας νεφρών M και πλαίσιο λογοτύπου της πίσω πόρτας σε High-gloss Black, και απολήξεις εξαγωγής σε Black Chrome.

bmw X2 M Mesh Edition d1000x667

- Στάνταρ διχρωμία στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα M με ενσωματωμένα προσκέφαλα και δερμάτινη επένδυση Dakota σε εντυπωσιακό Mocha και Anthracite Alcantara. Εντυπωσιακές Πορτοκαλί ραφές κοσμούν τα καθίσματα, τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα. Πατάκια με Πορτοκαλί περίγραμμα και μαρσπιέ με λογότυπο “Edition”.

- Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Aluminium Hexagon Anthracite, επένδυση οροφής BMW Individual σε σπορ Anthracite, πεντάλ M από ανοξείδωτο ατσάλι, υποπόδιο οδηγού M, δερμάτινο τιμόνι M και κλειδί αυτοκινήτου με αποκλειστικό αναγνωριστικό M περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο έχουν επιλογέα ταχυτήτων με το έμβλημα M.

- Φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας ID6 με τρεις τρόπους ελέγχου λειτουργιών οχήματος και συστήματος πλοήγησης: μέσω iDrive Controller, οθόνης αφής του Control Display ή – εάν υπάρχει σύστημα Πλοήγησης BMW – μέσω φωνητικού ελέγχου με απλές φωνητικές εντολές της καθομιλουμένης. Hands‑free λειτουργία με διεπαφή Bluetooth και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

bmw X2 M Mesh Edition c1000x667

- Προαιρετικό σύστημα πλοήγησης BMW (Navigation system) με Control Display 8,8 ιντσών ή BMW Navigation Plus με Control Display 10,25 ιντσών και έγχρωμο BMW Head-Up Display.

- Διατίθεται με τα εξής κινητήρια σύνολα:

Τρεις κινητήρες diesel από 110 kW (150 hp) - 170 kW (231 hp)
Δύο βενζινοκινητήρες με 100 kW (136 hp) και 131 kW (178 hp)
Μία plug-in υβριδική έκδοση

bmw X2 M Mesh Edition b1000x667