• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Land Rover Defender: Νιώθει άνετα και στην πόλη

Όταν ακούτε το όνομα Land Rover και ειδικά αυτό του Defender, εύλογα το μυαλό σας πάει σε ένα ικανότατο εκτός δρόμου θηρίο.



Όμως ειδικά στη νέα του γενιά, το εμβληματικό μοντέλο έχει πολύπλευρο χαρακτήρα. Παρότι λοιπόν κατά το λανσάρισμά του μας συστήθηκε ως «εξερευνητής του εικοστού-πρώτου αιώνα», όπως συνήθως συμβαίνει στις μέρες, το νέο μοντέλο πρέπει να τα βάζει και με τα… θηρία του αστικού περιβάλλοντος.

Γι’ αυτό λοιπόν και η Land Rover προσπάθησε να του χαρίσει αρετές που θα το κάνουν να νιώθει άνετα ακόμα κι αν πατάει σε άσφαλτο, ακόμα κι αν είναι καθαρό, ακόμα κι αν οι αναρτήσεις του είναι ξεκούραστες;

Πως; Με το πακέτο εξοπλισμού «Urban Pack» που παρουσιάζεται στο video που σας παραθέτουμε. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προστατευτική εμπρός ποδιά, πίσω προστατευτικά για να μη «σημαδεύεται» ο προφυλακτήρας κατά τη φόρτωση του χώρου αποσκευών, καλαίσθητο χώρο για τη ρεζέρβα και μεταλλικά πεντάλ στο εσωτερικό.

Εκτός αυτών, οι γεμάτη τεχνολογική φαρέτρα του νέου Land Rover Defender, περιλαμβάνει και μερικά καλούδια που απλώνονται πέρα από τις… επικίνδυνες αποστολές και επικεντρώνονται στην καθημερινότητα. Την ασφάλεια αλλά και την άνεση, με έμφαση στα συστήματα infotainment και συνδεσιμότητας.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…