• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Ποιο είναι το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»;

Το SUV Kia Telluride ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (World Car of the Year) για το 2020!



Οι νικητές των World Car Awards αναδεικνύονται από μια ανεξάρτητη διεθνή κριτική επιτροπή που αποτελείται από 86 έμπειρους και αναγνωρισμένους δημοσιογράφους 24 χωρών από όλο τον κόσμο.

Το μοντέλο της κορεάτικης μάρκας βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τη μεγάλη πρακτικότητά του. Ο τίτλος του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς (World Car of the Year) αποτελεί μια ακόμα διάκριση για ένα αυτοκίνητο που από την παρουσίασή του το 2019 έχει κατακτήσει περισσότερα από 70 βραβεία.

kia telluride 2020 a1000x667

Το Telluride έχει μεταξύ άλλων κατακτήσει τον τίτλο του North American Utility Vehicle of the Year καθώς και το MotorTrend SUV of the Year.

Διαθέσιμο σε όλη τη Βόρεια Αμερική και σε πολλές από τις παγκόσμιες αγορές της Kia, συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με μια ευρύχωρη, πρακτική και υψηλής ποιότητας καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες. Εξοπλισμένο με μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, σύστημα τετρακίνησης και συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το Telluride είναι ιδανικό για οικογενειακές διαδρομές στην άσφαλτο αλλά και πέρα από αυτήν.

kia telluride 2020 b1000x667