• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Οι πρώτες εικόνες του νέου i30

Η Hyundai Motor αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου i30, λίγο πριν την Παγκόσμια Πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.



Η νέα γενικά του μοντέλου της κορεάτικης μάρκας, διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

Οι teaser εικόνες που παρουσιάστηκαν αφορούν την έκδοση N Line, όπου γίνονται αισθητά μερικά από τα πιο σημαντικά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας και η νέα μάσκα με ανανεωμένο μοτίβο πλέγματος συνθέτουν την ευρύτερη και ισχυρότερη εμφάνιση του νέου i30. Αυτά τα στοιχεία συμπληρώνονται από τους νέους προβολείς LED και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε σχήμα V δημιουργώντας μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου.

Επιπρόσθετα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες που θα περιλαμβάνουν νέους πίσω προφυλακτήρες, πίσω φώτα και νέες ζάντες αλουμινίου 16”, 17” και 18”. Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει επίσης βελτιωθεί, με ένα νέο ψηφιακό σύστημα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη 10,25 ιντσών, μεταξύ άλλων αναβαθμίσεων.

Hyundai i30 2020 teaser a1000x667

Ταυτόχρονα με το νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon, που σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά για όλους τους τύπους αμαξώματος του μοντέλου.