• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Με οθόνη P-OLED από την LG η νέα Cadillac Escalade

Η ολοκαίνουργια Cadillac Escalade διαθέτει την τεχνολογία P-OLED της LG Electronics και γίνεται το πρώτο όχημα παραγωγής που εφοδιάζεται με κυρτή OLED οθόνη!



Συγκεκριμένα, η P-OLED Digital Cockpit Solution (DCS) της LG αφορά 38 ιντσών οθόνη που αποτελείται από τρία ξεχωριστά P-OLED πάνελ - το μεγαλύτερο εκ των οποίων έχει διάμετρο 16,9 ιντσών. Οι τρεις κυρτές οθόνες δημιουργούν το Instrument Panel Cluster (IPC) για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με το όχημα και το Integrated Central Stack (ICS) που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, βίντεο και πλοήγησης.

Το εξελιγμένο σύστημα της Escalade περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα και Night Vision, οι οποίες υποστηρίζονται από το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την εν λόγω εταιρεία τεχνολογίας. Το προηγμένο λογισμικό της LG είναι συμβατό με το λογισμικό Automotive Safety Integrity Level (ASIL) και πληροί τα διεθνή πρότυπα ISO για τη λειτουργική ασφάλεια των οχημάτων.

Cadillac Escalade 2021 a1000x667

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IHS Markit, η παγκόσμια αγορά οθονών αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθεί από 7,8 δισ. δολάρια το περασμένο έτος σε 10,5 δισ. δολάρια έως το 2023. Η ευρεία γωνία θέασης, η κυρτότητα και τα φωτεινά γραφικά καθιστούν την οθόνη P-OLED σε όχημα παραγωγής πιο εύκολη στη χρήση για τους οδηγούς. Επίσης, η ευελιξία και η απαράμιλλη λεπτότητα της τεχνολογίας OLED είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά για τους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων που θέλουν να παρουσιάσουν νέες καινοτομίες στους early adopters.

«Η παρουσίαση αυτής της τεχνολογίας σε συνδυασμό με ένα εμπορικό σήμα όπως η Cadillac δεν είναι μόνο τιμή για εμάς, αλλά επιβεβαιώνει ότι οι λύσεις αυτοκινήτου της LG  είναι από τις καλύτερες που έχει να προσφέρει η βιομηχανία. Τα χρόνια γνώσης και εμπειρίας που έχει συσσωρεύσει η LG για να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στις τηλεοράσεις OLED, θα εφαρμοστούν για τη βελτίωση της εμπειρίας στο αυτοκίνητο», δήλωσε σχετικά ο Kim Jin-yong, Πρόεδρος της LG Components Solutions Company.

Cadillac Escalade 2021 c1000x667