• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Porsche Now Experience Store στο Golden Hall!

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., επίσημη εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα, υλοποιώντας μια νέα, δυναμική πολιτική, δημιούργησε το πρότυπο «Porsche Now» experience store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, στην ολοκαίνουργια πτέρυγα του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

H εισαγωγική εταιρεία των γερμανικών μοντέλων έντονων συγκινήσεων, συνεργάστηκε στενά με τα κεντρικά γραφεία της Porsche Central and Eastern Europe, καθώς είναι το πρώτο «Porsche Now» που ανοίγει στις 26 χώρες της περιοχής.

Αυτός ο χώρος, φιλοδοξεί  να αποτελέσει σημείο συνάντησης των φίλων του δημοφιλούς brand, να προσελκύσει νέο κοινό και να φέρει σε άμεση επαφή τους επισκέπτες του εμπορικού πολυχώρου με την πλούσια ιστορία και το DNA της Porsche.

PorscheNow Store Golden Hall a1000x600

Σε ένα χαλαρό, φιλόξενο και διακριτικά πολυτελές περιβάλλον, το «Porsche Now» experience store ήρθε για να συνδέσει την ιδέα του μελλοντικού sport αυτοκινήτου στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός νέου τρόπου ζωής.

PorscheNow Store Golden Hall b1000x667

Το OnDeck ταξίδεψε στην έδρα της Porsche στη Στουτγάρδη και είδε από πρώτο χέρι στο εντυπωσιακό «911 Exclusive Manifaktur». Περισσότερα στο επόμενο τεύχος!