Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ χορηγεί το πρόγραμμα υποτροφιών «ExcellenSeas - Θάλασσες Αριστείας»

ExcellenSeas Motodynamics

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει τους μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών, με το πρόγραμμα υποτροφιών «ExcellenSeas - Θάλασσες Αριστείας».

 Με την ανάληψη της χορηγίας, η εταιρεία ενθαρρύνει και στηρίζει τους υπότροφους νέους στις οικονομικές ανάγκες της φοίτησής τους σε Πανεπιστημιακές σχολές καθώς και την επαγγελματική τους άσκηση/εκπαίδευση.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ επιβραβεύει τους άριστους μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών, χορηγώντας το πρόγραμμα υποτροφιών «ExcellenSeas - Θάλασσες Αριστείας». Με έντονο το αίσθημα προσφοράς και στήριξης στις τοπικές κοινωνίες των απομακρυσμένων νησιών, η εταιρεία, προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε έναν αριστούχο μαθητή που έχει εισαχθεί σε πανεπιστημιακή σχολή, ενισχύοντας την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη στον τομέα ενδιαφέροντος του.

Συγκεκριμένα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αναλαμβάνει πλήρως την παροχή οικονομικής κάλυψης των εξόδων διαμονής στον τόπο φοίτησης, ενός αριστούχου μαθητή που εισάχθηκε στη «Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επιπλέον, η εταιρεία, παρέχει τη δυνατότητα στον υπότροφο, να εμπλουτίσει την επαγγελματική του προϋπηρεσία πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση σε εταιρεία του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξης, ο κ. Γιώργος Λειβαδίτης Head of Sixt Division, επιλέχθηκε ως ο επιστημονικός σύμβουλος του υπότροφου, με σκοπό την παρακολούθηση και καθοδήγησή του σε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά θέματα.

Μέσω του προγράμματος υποτροφιών «ExcellenSeas - Θάλασσες Αριστείας», η εταιρεία υιοθετεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης των νέων, συμβάλλοντας παράλληλα στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των ακριτικών νησιών της χώρας, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους νέους που προέρχονται από τα νησιά αυτά, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, κρατώντας τις θάλασσες της Γνώσης πάντα ανοιχτές.

Τα πιο Δημοφιλη > Περιβαλλον

Claim sustainability hcmr plastic envrironment

Αποτελέσματα του Η2020 «CLAIM» του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.: Τα πλαστικά …

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) ανακοίνωσε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 στο Ναυτικό Αθλητικό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

Shopping

YACHT DECORATION & LEATHER OBJECTS aliferi

YACHT DECORATION & LEATHER OBJECTS

Συγκεντρώνοντας εμπειρία 37 ετών, η δραστήρια ομάδα της Maria Alifieri...

Shopping

Style

Zoë Kravitz Omega watches

Η Zoë Kravitz επιλέγει OMEGA

Η πολυτάλαντη Zoë Kravitz γίνεται μέλος της εντυπωσιακής παράταξης γυναικών...

Style