CAT® S42 - Το απόλυτο work phone

Ο Όμιλος Bullitt, κάτοχος της παγκόσμιας άδειας για τα κινητά CAT®, λανσάρει το CAT S42, ένα στιβαρό smartphone που έχει σχεδιαστεί για αξιοπιστία ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στην παράδοση των τηλεφώνων CΑΤ καθώς και σε μια δεκαετία έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα των ανθεκτικών τηλεφώνων που έχουν ως αποτέλεσμα την πραγματική αντοχή.

Το CAT S42 είναι ένα αξιοθαύμαστο εργαλείο δουλειάς με βασικά χαρακτηριστικά που έχουν μεγάλη απήχηση σε ανθρώπους που χρειάζονται ένα workphone. Με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, κορυφαία στην αγορά χαρακτηριστικά στιβαρότητας, και μια μεγάλη οθόνη αφής εξαιρετικής φωτεινότητας για ανάγνωση ακόμα και σε έντονες ηλιακές συνθήκες, η οποία λειτουργεί ακόμα και με γάντια ή με βρεγμένα δάχτυλα. Όπως όλα τα τηλέφωνα CΑΤ, το S42 μπορεί να καθαρίζεται τακτικά και σχολαστικά για τήρηση των κανόνων υγιεινής κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στις μέρες μας. Μπορεί, επίσης, να πλένεται σε ζεστό νερό και σαπούνι ή απολυμαντικό.

«Οι πελάτες των τηλεφώνων CΑΤ χρειάζονται ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να βασίζονται, είτε βρίσκονται σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να μας κρατάνε ασφαλείς, είτε εργάζονται σε νοσοκομεία όπου προτεραιότητα είναι η υγιεινή, είτε στον τομέα των κατασκευών και χρειάζονται ένα τηλέφωνο που είναι αρκετά δυνατό για να αντέχει σε συνθήκες εργοταξίου. Το CΑΤ S42 είναι σχεδιασμένο για να είναι ένα τηλέφωνο απόλυτα αξιόπιστο και μόνιμος συνεργάτης σας», σημειώνει ο Peter Cunningham,VP στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του Bullitt Group.

Το τηλέφωνο έχει υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες σύμφωνα με τα πρότυπα στιβαρότητας των τηλεφώνων CΑΤ και έχει πιστοποιηθεί με MIL SPEC 810H και IP68. Το CAT S42 με το αντιολισθητικό, ανθεκτικό του περίβλημα έχει περάσει με μεγάλη άνεση τις αυστηρά καθορισμένες και επανειλημμένες δοκιμασίες σε σχέση με την ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό, όπως η πτώση από 1,8 m πάνω σε χάλυβα, περιλαμβανομένων επανειλημμένων πτώσεων σε κάθε πλευρά και γωνία, ενώ είναι πλήρως αδιάβροχο, με δοκιμές βύθισης σε νερό βάθους έως και 1,5 m για 35 λεπτά. Όπως όλα τα smartphone CAT έχει περάσει δοκιμές κραδασμών, έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες ψεκασμού αλμυρού νερού, έχει κατασκευαστεί για να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και να επιβιώνει από θερμικά σοκ.

Βασικά χαρακτηριστικά
• Οθόνη 5,5" HD+ 18x9 με προστασία Corning® Gorilla® Glass 5 , βελτιστοποιημένη για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάνελ αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με υγρά δάχτυλα ή γάντια
• Τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,8 GHz με chipset Mediatek Helio A20 MT 6761D
• Λειτουργικό: Google Android™ 10 (με αναβάθμιση σε 11)
• 3 GB RAM, 32 GB ROM με επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης (microSD™)
• Δίκτυο 4G (VoLTE, VoWiFi), Bluetooth 5.0, NFC
• Ισχυρή μπαταρία 4.200 mAh . Μέχρι δύο μέρες γενική χρήση
• Πίσω κάμερα 13 MP, μπροστινή κάμερα 5 MP
• Ανθεκτικό σε Νερό / Σκόνη (IP68) έως 1,5 μέτρα για 35 λεπτά
• Ανθεκτικό σε Πτώσεις. Δοκιμασμένο σε πτώσεις από 1,8 m σε χάλυβα
• MIL SPEC 810H. Λειτουργεί μεταξύ -30oC και +75οC
• Ανάγλυφος σχεδιασμός για καλύτερο κράτημα
• Προγραμματιζόμενο πλήκτρο συντόμευσης, χρήσιμο για τις λειτουργίες Push to Talk (PTT), SOS (εφαρμογή μοναχικού εργαζόμενου) ή για εύκολη ενεργοποίηση του φακού ή της κάμερας Υποδοχή βύσματος ήχου 3,5 mm (ανθεκτική σε νερό)
• Διπλή SIM – Nano SIM + microSD™
• Εγγύηση 2 ετών

Το smartphone CΑΤ S42 έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 289 € και αρχικά θα διατίθεται σε αποκλειστικότητα -το διάστημα από τις 27 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου-από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.



CAT σημαίνει εμπιστοσύνη, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και ποιότητα. Το DNA της CAT μπορείτε να το βρείτε σε κάθε κινητό τηλέφωνο και αξεσουάρ CAT που προσφέρεται από την Bullitt Mobile Ltd. και παρέχει μια εμπειρία χωρίς όρια όσον αφορά τις "σκληρές" κινητές συσκευές. Για να μάθετε περισσότερα για την κατασκευή των τηλεφώνων και αξεσουάρ CAT επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.catphones.com.

Σχετικά με τον Όμιλο Bullitt
Ο Όμιλος Bullitt είναι ο κορυφαίος στον κόσμο κατασκευαστής ανθεκτικών κινητών τηλεφώνων. Από τη σύστασή του το 2009, ο Όμιλος Bullitt έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και διανείμει εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, προϊόντα ήχου, άλλες συνδεόμενες συσκευές και σχετικές περιφερειακές συσκευές σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Η Bullitt είναι η κάτοχος της παγκόσμιας άδειας για την CAT® (Caterpillar Inc.) και την Land Rover στον τομέα των κινητών τηλεφώνων και σχετικών περιφερειακών συσκευών.
Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Bullitt βρίσκονται στο Reading, στην Αγγλία, με επιπλέον γραφεία σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ταϊβάν, Κίνα, Νότιο Αφρική, Γερμανία και Αυστραλία.
www.bullitt-group.com.