Δέστε εύκολα με LIROS στη Ναυτίλος

Η LIROS ROPES αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή υψηλής ποιότητας σχοινιών για ναυτιλιακή χρήση και όχι μόνο.

Με το νέο εργοστάσιο της η LIROS συνεχίζει να κατασκευάζει στη Γερμανία και μόνο, προκειμένου να δύναται να ελέγχει κάθε μέρος της παραγωγής από την αρχή έως το τέλος. Το εργοστάσιο της εκτείνεται σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση επιτρέποντας στη LIROS να διατηρήσει την ανταγωνιστική της θέση στον κόσμο της κατασκευής σχοινιών. Όλη η παραγωγή LIROS παρακολουθείται προσεκτικά από έμπειρους τεχνικούς σε κάθε στάδιο της κατασκευής για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή απόδοση αλλά και αντοχή στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

LIROS Flechtmaschine Ausschnitt

Η Εταιρεία ΝΑΥΤΙΛΟΣ διαθέτει 7 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και με το ολοκαίνουριο διαδικτυακό κατάστημα www.nautilus.gr έχει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της LIROS σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος της www.nautilus.gr θα βρείτε πολύ γρήγορα και εύκολα το σχοινί που αναζητάτε, ανάμεσα σε 900 κωδικούς.

Κατηγοριοποιημένα ανά χρήση (σκότα, μαντάρι, πριμάτσα κα.) και σε συνδυασμό με τα φίλτρα διαμέτρου και χρώματος, μπορείτε να βρείτε το σχοινί που ταιριάζει 100% στις ανάγκες σας, χωρίς καν, να απαιτείται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις, όπως τον τρόπο πλέξης του σχοινιού ή τους κλώνους που αποτελείται.