Δυο νέα μοντέλα Suunto Spartan Trainer

Το ελαφρύ και κομψό Spartan Trainer είναι ένα ρολόι με GPS που επιτρέπει να μετράτε τις ζώνες καρδιακών παλμών.

Το ελαφρύ και κομψό Spartan Trainer είναι ένα ρολόι με GPS για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα με δυνατότητα παρακολούθησης των καθημερινών σας δραστηριοτήτων και μέτρηση καρδιακού παλμού από τον καρπό με την βοήθεια της Valencell, του ειδικού στην βιομετρική τεχνολογία. Τα νέα σχέδια Amber και Sandstone έχουν στεφάνη από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί από ορυκτό κρύσταλλο που υπογραμμίζουν την περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σας και φέρνουν τη χαρά των υπαίθριων δραστηριοτήτων στην καθημερινή σας ζωή.

Ανθεκτικά και ευέλικτα ρολόγια με GPS για υπαίθρια σπορ και παρακολούθηση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Η άσκηση με το Spartan Trainer είναι απλή και ευχάριστη. Τα ρολόγια χρησιμοποιούν GPS για να μετρήσουν την ταχύτητα, τορυθμό, την απόσταση και το υψόμετρο. Με 80 προκαθορισμένες λειτουργίες αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι έτοιμο να υποστηρίξει σχεδόν όλα τα αθλήματα. Η ενσωματωμένη πλοήγηση GPS σας βοηθάει να ανακαλύψετε νέες διαδρομές και μέρη.

Οι καθημερινοί σας στόχοι βημάτων και θερμίδων σας βοηθούν να κινείστε και να παραμένετε fit. Tα χρωματιστά γραφήματα σας δίνουν feedback και περιλήψεις 24 ώρες το 24ωρο καθώς είναι εύκολα στο να τα διαβάσετε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία της παρακολούθησης ύπνου (sleep tracking) για να δείτε στοιχεία όπως η διάρκεια ύπνου, οι μέσοι καρδιακοί παλμοί κατά τη διάρκεια του ύπνου και τη διάρκεια του βαθύ ύπνου (deep sleep).

Η αυτονομία μπαταρίας 10 ωρών (έως και 30 ώρες με τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) και το γεγονός ότι το Spartan Trainer είναι αδιάβροχο ως τα 50 μέτρα σας δίνουν άπλετο χρόνο για προπόνηση. Με βάρος μόνο 66 γραμμάρια, είναι σχεδόν αόρατο στον καρπό και το κομψό του σχέδιο ταιριάζει επίσης και σε πιο λεπτούς καρπούς.
Τα καινούρια μοντέλα Spartan Trainer Wrist HR Amber και Sandstone θα είναι διαθέσιμα από την 1η Φεβρουαρίου.

 Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.